33.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ένας νέος με την ηλεκτρική του κιθάρα διασκευάζει τον Ύμνο της Παναγίας, και κάνει θραύση

Ο Vagosrockos με την ηλεκτρική του κιθάρα κάνει θραύση στο ΤικΤοκ, καθώς με την ηλεκτρική του κιθάρα κάνει διασκευές σε πασίγνωστα τραγούδια αλλά και ύμνους, όπως τον ύμνο της Παναγίας μας.

Και πριν βιαστεί κανείς να πει οτιδήποτε, αρκεί να δει την απόδοση, που όχι μόνο δεν προσβάλλει αλλά επικοινωνεί με μια διαφορετική οπτική έναν εξαίσιο ύμνο.

Ο ύμνος «Ἁγνὴ Παρθένε Δέσποινα» είναι ένας μη λειτουργικός ύμνος, που συνέθεσε ο Άγιος Νεκτάριος Αιγίνης τον 19ο αιώνα μ.Χ., κατά τη διάρκεια της θητείας του ως διευθυντής της Θεολογική Σχολής στην Ριζάρειο της Αθήνας.

Η παράδοση θέλει την Παναγία να εμφανίζεται ενώπιον του Αγίου Νεκταρίου στο μοναστήρι της Αίγινας, και να του ζητάει να καταγράψει σε χαρτί έναν ιδιαίτερο ύμνο, όπου οι αγγελικές χορωδίες ήταν έτοιμες να το ψάλλουν. Αυτός ο Ύμνος ήταν ο «Ἁγνὴ Παρθένε Δέσποινα».

@vagosrockos

Απάντηση στον χρήστη @giannispierropoulos Ίσως Να Το Θεωρήσουν Προσβλητικό Μερικοί … Είναι Απλά Μουσική, Δεν Υπάρχει Καμία Βλασφημία Και Καμία Ασέβεια Απέναντι Στην Θρησκεία. #διασκευή #κιθαρα #βυζαντινοςυμνος #υμνος #ροκ #μεταλ #χριστιανισμός #ορθοδοξια #ψαλμοι #ψαλμωδιες #ελληνικοτικτοκ #αγνη_παρθενε_δεσποινα #donnerartist #donnerguitar

♬ πρωτότυπος ήχος – vagosrockos

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles