27.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έρωτας με διαφορά ηλικίας μπορεί να υπάρξει; Ο Φώτης 42 ετών και η Νεφέλη 20 ετών, μας απαντούν

Τον Φώτη τον γνωρίζω χρόνια. Είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποείται στην Επίδαυρο.

Όταν τον συνάντησα ξανά μετά από καιρό, είδα πόσο χαρούμενος και ευτυχισμένος ήταν, και για να πω την αλήθεια μου έκανε εντύπωση, το πόσο ο έρωτας στην κυριολεξία μπορεί να μεταμορφώσει.

Ο Φώτης είναι 42 χρονών, η Νεφέλη μόλις 20, και εμείς θελήσαμε να μάθουμε αν ο έρωτας με διαφορά ηλικίας είναι κάτι που μπορεί να ευσταθήσει!

δεν ειναι συνηθισμενεσ οι τοπικεσ κοινωνιεσ να αποδεχονται τετοιεσ σχεσεισ

Πως γνωριστήκατε;

Γνωριστήκαμε σε ένα event που είχαμε διοργανώσει στο plaza café bar στην Επίδαυρο του οποίου εγώ είμαι ο ιδιοκτήτης και εκεί η Νεφέλη είχε έρθει ως συνεργάτης του διοργανωτή του πάρτι.

Παρότι δεν σας φαίνεται καθόλου, έχετε κάπου 20 χρόνια διαφορά.

Μπορεί τελικά ένας έρωτας με διαφορά ηλικίας να ανθίσει;

Η διαφορά ηλικίας που στην περίπτωση μας είναι πράγματι γύρω στα 20 χρόνια δεν μας στάθηκε εμπόδιο κάπου, ίσα ίσα που σε εμάς βοήθησε να ανθίσει ο έρωτας μας αφού τελικά βρήκε ο ένας στον άλλον αυτό που έψαχνε.

Ποιες δυσκολίες αντιμετωπίσατε;

Φώτης: Κατ αρχήν συναντήσαμε μια σχετική δυσκολία στην αποδοχή της σχέσης μας από την τοπική κοινωνία της Επιδαύρου διότι δεν είναι κάτι το συνηθισμένο σε κλειστές κοινωνίες, οι σχέσεις δηλαδή με διαφορά ηλικίας αλλά και το γεγονός ότι εγώ ήμουν και πρόσφατα χωρισμένος από τον προηγούμενο γάμο μου.

Επίσης στο ότι η Νεφέλη λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων της αλλά και των οικογενειακών επειδή έμενε τότε μόνιμα στην Αθήνα αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στην Επίδαυρο και χρειάστηκε μια περίοδο προσαρμογής .

 

Σας απασχόλησε αυτό το περίφημο «τι θα πει ο κόσμος» ;

Στην αρχή μας επηρέασε λίγο αλλά σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η αγάπη μας κατάφερε να μην επιτρέψει σε τέτοια ζητήματα να μας σταθούν εμπόδιο και να μας επηρεάζουν.

 

Φώτη, είναι αυτό που λέμε η ζωή αρχίζει στα 40 ;

Είναι αυτό ακριβώς για μένα γιατί και εγώ προσωπικά σε αυτήν την ηλικία νιώθω έτοιμος και γεμάτος ζωή και εμπειρία να ζήσω επιτέλους κάτι τόσο όμορφο και δυνατό.

Φώτη, όντας ένα πανέμορφο και αέρινο πλάσμα η Νεφέλη, αισθάνεσαι καθόλου ζήλια με το χέρι στην καρδιά;

Πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να αισθάνεται περίεργα με το χέρι στην καρδιά αλλά έχω συνειδητοποιήσει ότι η Nεφέλη είναι ένα τόσο ειλικρινές πλάσμα αέρινη όπως είπες, και το ξεπερνάω με τη βοήθεια και την ωριμότητά της παρά το νεαρό της ηλικίας της, κι όλα καλά.

Νεφέλη, αντίστοιχα, υπάρχουν στιγμές λόγω διαφοράς ηλικίας που να νιώθεις ότι ο Φώτης δεν σε καταλαβαίνει, ή ότι μπορεί να καταπιέζεσαι;

Ναι υπάρχουν. Κάποιες φορές νιώθω ότι ο Φώτης δεν κατανοεί πως μπορεί να σκέφτομαι κάποια πράγματα διαφορετικά από εκείνον λόγω των διαφορετικών εμπειριών μου από εκείνον.

Νιώθω ότι καταπιέζομαι όταν εκείνος κάποιες φορές υπέρ αναλύει ακόμα και απλά πράγματα.

Φώτη και Νεφέλη πόσο εύκολο είναι να  κρατάτε τις ισορροπίες με τον υπόλοιπο κύκλο σας;

Με τις οικογένειες μας έχουμε άριστες σχέσεις και μας στηρίζουν. Όπως και οι κοντινοί μας φίλοι.

Πως σκέφτεστε το μέλλον; Ποια είναι τα όνειρά σας ;

Ένα κοινό μας όνειρο είναι ιδανικά μετά από κάποια χρόνια να έχουμε παντρευτεί και να δημιουργήσουμε τη δική μας οικογένεια στο εξωτερικό μιας και η Νεφέλη ασχολείται με το κλασικό τραγούδι και τη μουσική, τα οποία επιθυμεί να τελειοποιήσει στο εξωτερικό. Εγώ θα την ακολουθήσω στο όνειρο αυτό και θα της σταθώ δίπλα της.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles