27.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Βρήκαμε την πιο κεφάτη ομάδα υπαίθριων δραστηριοτήτων που οργανώνει εκδρομές από 22 ευρώ κόστος

Είναι ήδη 10 Αυγούστου και υπάρχει κόσμος στην Αθήνα. Το υψηλό κόστος ακτοπλοικών και διαμονής, έχει κάνει τον κόσμο επιφυλακτικό έως και φειδωλό, στην καλοκαιρινή του απόδραση ας μην γελιόμαστε.

Τo itsmyway.gr ψάχνει διαρκώς εναλλακτικές προτάσεις, με σκοπο και την απόδραση στη φύση που είναι απαραίτητη και θεραπευτική, και με ένα σεβασμό στο πορτοφόλι μας.

προωθουμε  την αγαπη για την ελληνικη φυση και εναν αλλο τροπο ζωησ για τα νεα παιδια

Ανακαλύψαμε τον Γιώργο Μέτσο και την πολύ επιτυχημένη σελίδα του, που απαριθμεί πάνω από 25.000 fans, και γοητεύτηκαμε! Πρόκειται για την Νεανικότερη Ομάδα υπαίθριων δραστηριοτήτων στην Ελλάδα και σας προσκαλεί σε Εναλλακτικές Εξορμήσεις με πολύ μικρό κόστος, και πλούσιες δραστηριότητες!

Πεζοπορία σε πανέμορφα φαράγκια, αναρρίχηση στον Όλυμπο το βουνό των Θεών! εξερεύνηση σμαραγδένιων παραλιών, και τι δεν μπορεί να κάνει κανείς!

Γιώργο τι ακριβώς κάνει ένας συνοδός βουνού;

Είμαι συνοδός βουνού στην Youth trekkIN που αυτή την στιγμή είναι η νεανικοτερη ομάδα υπαίθριων δραστηριοτήτων στην Ελλάδα με μέσο όρο 27 έτη. Kυρίως αυτό έγινε από στόμα σε στόμα που τελικά είναι και η καλύτερη διαφήμιση, αφού κάνουμε πραγματικά ότι μπορούμε για τα παιδιά που έρχονται στις Εξορμήσεις μας και τα παιδιά είναι πολύ ευχαριστημένα!

Μαζί με τον φίλο μου και συνεργάτη τον Γιάννη Κωτσή (που είναι προπονητής αθλημάτων) έχουμε και αρκετούς βοηθούς που είναι επίσης φίλοι μας, οπότε υπάρχει και ένα πολύ ωραίο κλίμα που βγαίνει αβίαστα.

Κάθε εβδομάδα όλο τον χρόνο (εκτός από 1-15 Αυγούστου) είμαστε σε διάφορα μέρη της Ελλάδας κάνοντας σχεδόν τα πάντα από υπαίθριες δραστηριότητες (πεζοπορία, αναρρίχηση, canyoning, rafting, κτλ) και ουσιαστικά προωθούμε την αγάπη για την Ελληνική φύση και έναν άλλο τρόπο ζωής στα νέα παιδιά.

Τις καθημερινές εγώ βρίσκομαι σε διάφορα καφέ που μου αρέσουν στην Αθήνα όπου πάω με το λαπτοπ και ετοιμάζω τις επόμενες εξορμήσεις για τις οποίες ρίχνουμε πολύ δουλειά!

Τι εκδρομές οργανώνετε και πόσο κοστίζουν;

Οργανώνουμε τα πάντα από μονοήμερες μέχρι διήμερες, τριήμερες και πολυήμερες:

Ενδεικτικά μια μονοήμερη που αφορά την πιο απλή δραστηριότητα δηλαδή πεζοπορία, κυμαίνεται από 22€ μέχρι και 28€ όπου συμπεριλαμβάνονται: – Τα έξοδα μεταφοράς (λεωφορείο, διόδια, έξοδα οδηγού) – Οι συνοδοί της πεζοπορίας (με πιστοποίηση πρώτων βοηθειών) – Ο συντονισμός και η όλη διοργάνωση από την ομάδα μας – Ομαδικό οργανωμένο φαρμακείο.

Μια διήμερη θα κοστίσει από 55€ μέχρι 85€ αναλόγως αν θα μείνουμε σε freecamp, σε οργανωμένο camp ή σε ξενοδοχείο και αναλόγως αν είναι μια εύκολη πεζοπορία όπως πχ αυτή που έχουμε προσεχώς στο ακρωτήριο Ταίναρο ή μια πιο δύσκολη ανάβαση όπως στην κορυφή του Ταΰγετου

Και οι τριήμερες αντίστοιχα από 120€ μέχρι 180€ που έχει 2 διανυκτερεύσεις, 3 ημέρες πεζοπορίας και 3 ημέρες έξοδα μεταφοράς

Που μπορεί να σας εντοπίσει κάποιος;

Μας βρίσκετε στο facebook στην σελίδα μας, Youth trekkIN https://www.facebook.com/YouthTrekkin   και στο internet στο site μας alterescapes.com

Δοκιμάστε το!

Αξίζει, και ελάχιστα κοστίζει!

Plus tip : O Γιώργος και η ομάδα του κάθε φορά βρίσκονται και σε ένα διαφορετικό μέρος της Ελλάδας, περα από τις εκδρομές, που το ανακοινώνουν στα social, και όποιος βρίσκεται στο εκάστοτε μέρος μπορεί να συμμετέχει στις αθλοπαιδίες που διοργανώνουν και λοιπές δραστηριότητες.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles