32 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ετοιμάσαμε πρόταση για το πιο οικονομικό σαββατοκύριακο στην Επίδαυρο!

Πάμε για ένα οικονομικό διήμερο στην Επίδαυρο;

πηραμε χαρτι και μολυβι και σημειωσαμε το ελαχιστο δυνατο κοστοσ για δυο ατομα

 H Επίδαυρος, με το αρχαίο θέατρό της, αποτελεί εξαιρετική επιλογή όχι και για ένα σαββατοκύριακο αλλά και για περισσότερο καιρό. Όποιος επισκέπτεται την Επίδαυρο την λατρεύει ή την μισεί.. αλλά συνήθως συμβαίνει το πρώτο φυσικά!

Έχει απίστευτα όμορφες παραλίες σαν διαμαντάκια, οργανωμένες και μη, είναι γεμάτη πορτοκαλιές και ελιές, και είναι απόλαυση να πηγαίνεις περπατώντας μέχρι το μικρό θέατρο της Επιδαύρου, ώσπου ξαφνικά βρίσκεσαι στη Μουριά. Που είναι και η ομώνυμη ταβέρνα εκεί, και ένα πλήθος μαγαζιών που νομίζεις ότι είσαι κάπου Στη Γαλλία.

Πήραμε λοιπόν χαρτί και μολύβι, και σημειώσαμε το ελάχιστο δυνατό έξοδο που απαιτείται για δύο άτομα για ένα σαββατοκύριακο στην Επίδαυρο.

Μιλήσαμε με τον Φώτη Διδασκάλου τον ιδιοκτήτη του Epidavros Plaza https://www.facebook.com/epidavrosplaza , όπου και κάνουμε την συγκεκριμένη πρόταση, καθώς προσφέρει τα πάντα. Διαμονή, φαγητό, και bar.

Λοιπόν για να πας από Αθήνα – Επίδαυρο με ένα μέσο αυτοκίνητο θα κοστίσει μαζί με τα διόδια γύρω στα 35 εύρω. Το πήγαινε έλα λοιπόν θα κοστίσει 70 ευρώ μαζί με διόδια.

Τα εισιτήρια για το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, ξεκινούν από 20 ευρώ και οι παραστάσεις γίνονται μέχρι τις 27 Αυγούστου!

Το δίκλινο αυτή την περίοδο στοιχίζει 60 ευρώ μαζί με πρωινό!

Αν θέλεις να φας οικονομικά λοιπόν, το μενού διαθέτει από σαλάτες, μακαρονάδες, πίτσες, club οι οποίες συνήθως είναι σε τεράστιες ποσότητες, που σημαίνει άκρως χορταστικές! και στοιχίζουν:

μακαρονάδες,  club sandwich 8 ευρώ, ή πίτσα δέκα ευρώ. Φυσικά υπάρχουν και άλλα πράγματα στο μενού και είναι όλα νόστιμα.

Το ποτό στοιχίζει 8 ευρώ, και η μπύρα 4 ευρώ!

Το κοκτέιλ είναι στα 10 ευρώ.

Plus tip. Το Plazza είναι σε πολύ κεντρικό σημείο, ακριβώς δίπλα στο λιμάνι. Από το πρωί έως το βράδυ στην μεγάλη πλατεία μπροστά, ο κόσμος πίνει τον καφέ του το πρωί, τρώει, και φυσικά το βράδυ μετατρέπεται σε bar, όπου αν είστε τυχεροί και πετύχετε και κάποιο event θα ρίξετε και τις στροφές σας!

Παραλίες δωρεάν

Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, που είναι και ένα μικρό μυστικό, είναι ότι 5 λεπτά από το ξενοδοχείο, είναι η παραλία Καλαμάκι, που είναι εντελώς αγνή και παρθένα, σε ένα μικρό κολπίσκο, που δεν χρειάζεσαι καν ομπρέλα, γιατί τα τεράστια πεύκα που την κοσμούν, κάνουν φυσική σκιά!

Άλλο σημαντικό είναι ότι και στην οργανωμένη και πολυσύχναστη παραλία της Επιδαύρου, το περίφημο Γιαλάση, οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν όλες τις ημέρες!

Χρεώνονται μόνο αυτές που είναι σαν κρεβάτια και είναι μπροστά, μπροστά.

Φυσικά και υπάρχουν εκπληκτικά μπαράκια πάνω στη θάλασσα, και ταβέρνες εξαιρετικές δίπλα στα καϊκια και όχι μόνο.

Και Φυσικά υπάρχει η ιστορική ντίσκο Καπάκι, που είναι αίθρια και έχει δέντρα μάλιστα, που ανοίγει μετά τις 2.00 το βράδυ και κρατάει μέχρι τις πρωινές ώρες, με την τιμή στο ποτό να είναι στα 8 ευρώ.

Για όποιον φυσικά έχει το κέφι να ξενυχτήσει και να χορέψει μέχρι το πρωί!

Η παραπάνω πρόταση φυσικά είναι ενδεικτική, μιας και έχουμε επισκεφτεί τη συγκεκριμένη επιχείρηση πάρα πολλές φορές, και εγγυόμαστε για την ποιότητα της.

Οπότε ετοιμάσαμε την πιο οικονομική πρόταση με τις συγκεκριμένες πάντα επιλογές που θα μπορούσε να βγει και να περάσετε πραγματικά καλά.

Καλή διασκέδαση!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles