32 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Η ιστορία αγάπης μιας 94χρονης γυναίκας

Την εκμαιεύσαμε από το τιτοκ, σε μια σειρά βίντεο που έχουν τίτλο ιστορίες αγνώστων.

Υπάρχει αληθινή αγάπη ; Υπάρχει..

Υπάρχει αυτό που λέμε ‘’αδελφή ψυχή’’ ; Για την γλυκύτατη αυτή γυναίκα υπάρχει. Και βρήκε την ‘’αδελφή ψυχή ‘’ της. Τον άνθρωπό της, που τον αγάπησε με όλη τη δύναμη της ψυχής της.

Την ρωτάνε αν γνώρισε την αληθινή αγάπη.

Και απαντά.

«Ω ναι ήταν ο John η ο παντοτινός έρωτας και αγάπη της ζωής μου. Είναι η αδελφή ψυχή μου και πάντα θα είμαι. Θα τον αγαπώ για πάντα. Είναι ένα κομμάτι από εμένα. Δεν ταιριάζαμε σε όλα φυσικά, είμαστε διαφορετικές προσωπικότητες. Αλλά ό ένας συμπλήρωνε τον άλλο με ένα τρόπο μαγικό. Γνωριστήκαμε το 1950 και έχω μια ιστορία να σου πω εδώ.  Ο  John είχε τρεις αδελφές. Μία ήταν τόσο φίλη μου που βγήκαμε σε διπλό ραντεβού με τους υποψήφιους συζύγους μας. Και κάποιος είπε γιατί δεν κάνετε και ένα διπλό γάμο; Και έτσι έγινε. Κάναμε τα δύο ζευγάρια μαζί το γάμο μας. Και τον μήνα του μέλιτος τον κάναμε παρέα. Είμασταν τόσο φτωχοί τότε, που δανειστήκαμε το αμάξι του πατέρα του John για να πάμε στην εκκλησία και στο ταξίδι.”

@pubity

“He’s my soulmate. Always was, always will be” ❤️ #Pubity (@Hunter Prosper)

♬ original sound – Pubity

Θυμάσαι πότε σου ζήτησε να βγείτε έξω πρώτη φορά; τη ρωτά η δημοσιογράφος

Ναι φυσικά θυμάμαι απαντά. Μου ζήτησε να πάμε να δούμε μια ταινία μαζί στο σινεμά, ήταν τόσο φτωχός που δεν είχε χρήματα για κάτι άλλο. Θυμάμαι πως ένιωσα, να με διαπερνά σε όλο μου το σώμα. Ήξερα ότι ήταν εκείνος..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles