25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Η μικρή Αλίκη χρειάζεται την βοήθειά μας

Η Πράξη Αγάπης κάνει έκκληση για την μικρή Αλίκη

Όλοι μαζί για την μικρή Αλίκη, που πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς!

Η Αλίκη είναι ένα κοριτσάκι 13 μηνών που ταλαιπωρείται από τους πρώτους μήνες της ζωής της. Όλα ξεκίνησαν από μία εξέταση ρουτίνας ένα μήνα μετά τη γέννησή της, όταν ο παιδίατρος διαπίστωσε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την καρδούλα της. Η μικρούλα νοσηλεύτηκε άμεσα στην εντατική ειδικού καρδιολογικού κέντρου της Αθήνας, και έπειτα από μία σειρά εξειδικευμένων εξετάσεων,

διεγνώσθη με το σύνδρομο Shone, μία σοβαρή συγγενή καρδιοπάθεια, που αν δεν αντιμετωπιστεί χειρουργικά, μπορεί να αποβεί μοιραία.

Μέχρι στιγμής, η μικρούλα έχει υποβληθεί τρεις φορές σε τοποθέτηση stent, ενώ σύντομα πρόκειται να εισαχθεί σε ιδιωτικό κέντρο, ώστε να υποβληθεί σε μια περίπλοκη χειρουργική επέμβαση, που θα πραγματοποιηθεί από μία εξειδικευμένη καρδιοχειρουργική ομάδα.

Δυστυχώς όμως, η οικογένεια της μικρής Αλίκης δεν είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στο κόστος του χειρουργείου και της νοσηλείας της, αφού η μητέρα της έχει αναγκαστεί να εγκαταλείψει την εργασία της για να τη φροντίζει.

Η ζωή της μικρής Αλίκης βρίσκεται σε κίνδυνο. Εμείς όμως, έχουμε τη δύναμη να της προσφέρουμε την ευκαιρία να υποβληθεί στην χειρουργική επέμβαση που θα της σώσει τη ζωή! Όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles