25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Η πιο όμορφη επίδειξη μόδας από την Σύλβια Αντώναρου και το ΔΥΑΜΕΑ με ένα δυνατό μήνυμα!

Το itsmyway.gr ήταν ένας από τους χορηγούς επικοινωνίας στην καταπληκτική επίδειξη μόδας για τα άτομα με αναπηρία, που πλέον έχει γίνει θεσμός, με την καταπληκτική και ακούραστη διοργανώτρια Σύλβια Αντώναρου και το ΔΥΑΜΕΑ. (Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες, ΜΟΝΟ Άνθρωποι).

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να βλέπεις ματάκια που λάμπουν και χαμόγελα που ζεσταίνουν την καρδιά. Αυτοί οι άνθρωποι με την γενναιότητα και την θέλησή τους μας δείχνουν τον δρόμο. Επιπλέον είναι μια καινοτομία αυτή η πρωτότυπη επίδειξη μόδας, και καλό θα είναι να συνεχίσουν να γίνονται τέτοια βήματα, με στόχο την συμπερίληψη των συνανθρώπων μας, επί της ουσίας και όχι για τα μάτια του κόσμου.

Μαγική η στιγμή που ακούστηκε ο εθνικός ύμνος και παρέλασαν και Παραολυμπιονίκες μας , ενώ στην επίδειξη συνέδραμαν η γνωστή και αγαπημένη αθλήτρια Πηγή Δερβετζή, το πρώην μοντέλο Μάνια Ντέλλου, και πολύς κόσμος γνωστός και μη.

LIVE ΟΛΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ 

Ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία (3/12, International Day of Persons withDisabilities) όπως καθιερώθηκε το 1992 με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ, η καρδιά όλων όσων βρέθηκαν στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο, στον Άλιμο, χτύπησε δυνατά.

 Χτύπησε… διαφορετικά, χάρη στην αγάπη, το πάθος και τη δύναμη ψυχής απ’ όλους όσοι συμμετείχαν στο μαγικό-μοναδικό «περίπατο», που οργάνωσε και έφερε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία το Σωματείο ΔΥΑΜΕΑ (Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες, ΜΟΝΟ Άνθρωποι). Η 6η Πανελλήνια Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ, «η γιορτή των όρθιων και καθιστών» – όπως πολύ ορθά την διατυμπανίζει παντού η πρόεδρος του Σωματείου κα Σύλβια Αντώναρου – έστειλε το μήνυμα σ’ όλα τα μήκη και πλάτη κι έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ένταση στη φωνή όλων, ενάντια σ’ εκείνους που συνεχίζουν να βλέπουν διαφορετικότητες μεταξύ των συνανθρώπων μας.

Η 6η Πανελλήνια Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ αποτελεί πλέον θεσμό και είναι μία από τις σημαντικότερες επιδείξεις μόδας πανελληνίως, με την συμμετοχή Παραολυμπιονικών, αθλητών ΑΜΕΑ, πρώην και νυν μοντέλων, εστεμμένων διαγωνισμών ομορφιάς, απλών αθλητών, χορευτών. Στη «γέφυρα ομορφιάς», που στήθηκε με περισσή αγάπη στο Βυζαντινό Αθλητικό Κέντρο στον Άλιμο, παρέλασαν όλοι οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες, φορώντας τις μοναδικές δημιουργίες ενός εκ των κορυφαίων σχεδιαστών της Ελλάδας, του Θεόδωρου Τρανούλη.

Ο «Οίκος Μόδας Τρανούλης», με περισσότερα από30 χρόνια παρουσίας στο χώρο της υψηλής ραπτική, στάθηκε δίπλα σ’ αυτή την μοναδική εκδήλωση, προσφέροντας αφιλοκερδώς τα haute couture φορέματα και τα κοστούμια, με τα οποία εμφανίστηκαν στην πασαρέλα οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες.

Θα πρέπει να τονίσουμε ιδιαιτέρως την πολιτιστική προσφορά του «Οίκου Μόδας Τρανούλης», με την δημιουργία του κινήματος «ATHENATAKE ME HOME», του οποίου ηγείται η κυρία Αθηνά Τρανούλη, με σκοπό την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση με δράσεις που αφορούν την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα. Ο Δήμος Αλίμου και ο Δήμαρχος της πόλης κ. Ανδρέας Κονδύλης έθεσαν υπό την αιγίδα τους την μοναδική αυτή Πανελλήνια Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ, ενώ στο κλειστό γυμναστήριο παραβρέθηκε πλήθοςκόσμου και επωνύμων.

Μεταξύ άλλων την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Τάκης Θεοδωρικάκος (Πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη), Βασίλης Σπανάκης (Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης), Γιάννης Καλλιάνος (Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας), Γιώργος Σταμάτης(Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας), Χρηστίδης Παύλος (Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ), Αράπογλου Δήμητρα(πρώην Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Έλσα Παπαγεωργίου από την Γενική Γραμματεία ατόμων με αναπηρία της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles