25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Η Στέλλα Τροκανά με την Σχολή θαυμάτων, μας εξηγεί πως άλλαξε την ζωή της με τον περίφημο νόμο της έλξης!

Κυρίως στο tiktok γίνεται ένας χαμός με τον περίφημο νόμο της έλξης, το manifestation όπως λέγεται, και το πως να μεταμορφώσεις τη ζωή σου. Κάναμε μια πολύ όμορφη συζήτηση με την Στέλλα Τροκανά, που μάλιστα εκτός των άλλων έχει την Σχολή Θαυμάτων, που είναι και η πρώτη σχολή manifesting στην Ελλάδα.

“δεν πάει άλλο! Δεν είναι δυνατόν να ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο για να πληρώνουμε λογαριασμούς και να πεθαίνουμε”

Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι η Στέλλα αναφέρει αυτά που πρώτα από όλα άλλξε η ίδια στη ζωή της και μας εξηγεί πως.

Στέλλα μου, να σου πω αρχικά, ότι είσαι από τις αγαπημένες μου στο tiktok. Μίλησε μου για αυτή την ‘’τρέλα’’ του manifestation. Καταρχήν τι είναι;

Σε ευχαριστώ πολύ Άλκηστη! Και συγχαρητήρια για την τόσο αξιόλογη δουλειά σου και το νέο σου site!

Το manifesting είναι κάτι νέο στην Ελλάδα, αλλά στην πραγματικότητα είναι κάτι που πάντα υπήρχε. Νομίζω ότι απλά τώρα πήρε την ονομασία “manifestation” ή “manifesting”.

Manifest, ουσιαστικά, σημαίνει ότι κάτι που φαντάστηκα, οραματίστηκα έγινε πραγματικότητα.

Και αυτό είναι κάτι που όλοι άνθρωποι κάνουμε ανέκαθεν είτε συνειδητά ή ασυνείδητα.

Επειδή, είδα ότι οι περισσότεροι άνθρωποι το κάνουν ασυνείδητα αποφάσισα να δημιουργήσω την Σχολή Θαυμάτων, την πρώτη σχολή manifesting  στην Ελλάδα. Όπου μαθαίνουμε πως να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας ώστε να ζήσουμε τη ζωή που ονειρευόμαστε.

 Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με αυτό το πεδίο, όντας πιστοποιημένη Life Coach;

Μετά την πιστοποίησή μου ως Life Coach συνειδητοποίησα ότι προκειμένου να παρέχω μεγαλύτερη αξία στους ανθρώπους πρέπει να εκπαιδεύομαι συνεχώς και να αποκτώ νέες γνώσεις και δεξιότητες. Έτσι πήγα στην επόμενη πιστοποίηση του EFT Tapping Master practitioner, την πιστοποίηση της Υπνοθεραπεύτριας και την πιστοποίηση της Manifestation Coach και συνεχίζω ακάθεκτη!

Θεωρώ ότι όταν καλείσαι να βοηθήσεις ανθρώπους να αλλάξουν την ζωή τους πρέπει να έχεις στην φαρέτρα σου πολλά και διαφορετικά εργαλεία για να είναι η βοήθεια που παρέχεις πάντα αποτελεσματική και ουσιαστική.

Οι γνώσεις λοιπόν για το manifesting και τον νόμο της έλξης είναι ένα σπουδαίο εργαλείο, ένα συναρπαστικό ταξίδι, για να αλλάξει κάποιος τη ζωή του.

Στέλλα έχεις μιλήσει για την ζωή σου την οποία άλλαξες δραστικά, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές του νόμου της έλξης. Μίλησε μου για τις αλλαγές που εσύ πρώτα είδες.

Ναι, έτσι έγινε. Όπως γράφω και στο βιβλίο μου ένα βράδυ που ξύπνησα από το άγχος είπα “δεν πάει άλλο! Δεν είναι δυνατόν να ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο για να πληρώνουμε λογαριασμούς και να πεθαίνουμε. Πρέπει να ζούμε κιόλας, να απολαμβάνουμε πράγματα!”. Από εκείνη την στιγμή άλλαξαν όλα.

Αυτό που είδα πρώτα να αλλάζει σε μένα ήταν ο τρόπος σκέψης. Το mindset. Άλλαξα τον τρόπο σκέψης μου από “έλλειψης” σε τρόπο σκέψης ”αφθονίας” και είδα την αφθονία να μπαίνει στην ζωή μου.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το βιβλίο σου Σύμπαν με ακούς, το οποίο εξαντλήθηκε. Περίμενες όλη αυτή την επιτυχία;

Το περίμενα γιατί το έκανα manifest  χαχα!. Αστειεύομαι. Η αλήθεια είναι ότι έκανα manifest την επιτυχία του βιβλίου αλλά δεν περίμενα με τίποτα να εξαντληθούν όλα τα έντυπα βιβλίο σε λιγότερο από έναν μήνα και το e- book να κάνει καθημερινές πωλήσεις ακόμα και τώρα, τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του.

Και αυτό γιατί το βιβλίο το έκανα με αυτοέκδοση δεν είχε καμία είδους προώθηση εκτός από ότι ανέβασα εγώ η ίδια στα social media. Σίγουρα θα ξανά κυκλοφορήσει είτε πάλι με αυτοέκδοση ή μέσω κάποιου εκδοτικού οίκου.

Νομίζω ότι ο λόγος που το αγάπησε ο κόσμος είναι γιατί περιγράφει ξεκάθαρα την φόρμουλα των 7 βημάτων για να προσελκύσεις τη ζωή που ονειρεύεσαι, καθώς περιέχει πολλές τεχνικές και ασκήσεις για να γίνουν όλα αυτά στην πράξη.

Tι έχεις να πεις σε όσους αμφισβητούν τον νόμο της έλξης, και τον τρόπο που λειτουργεί;

Ο νόμος της έλξης είναι ένας συμπαντικός νόμος. Λειτουργεί για όλους όλες τις ώρες. Όπως ο νόμος της βαρύτητας!

Βασίζεται στην κβαντική φυσική και έχει αποδειχθεί αρχικά από τον Νικολάι Τέσλα και έπειτα από τον Αϊνστάιν. Επειδή όμως οι περισσότεροι άνθρωποι το κάνουν ασυνείδητα ή υποσυνείδητα προσελκύουν περισσότερα από αυτά που δεν θέλουν, πάρα αυτά που θέλουν. Γιατί δεν ξέρουν πως λειτουργεί.

Ο νόμος της έλξης μας λέει ότι τα πάντα είναι ενέργεια, τα πάντα έχουν δονήσεις και το όμοιο προσελκύει όμοιο. Οπότε αν έχουμε τις δονήσεις της έλλειψης, της γκρίνιας, του άγχους κλπ θα προσελκύσουμε περισσότερη έλλειψη, γκρίνια και άγχος.

Τέλος Σεπτεμβρίου θα κάνω ένα δωρεάν 5 ήμερο σεμινάριο στην ομάδα μου στο Facebook για να εξηγήσω ακριβώς πώς λειτουργεί ο νομός της έλξης και πως μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε για να αλλάξουμε την ζωή μας.

https://vm.tiktok.com/ZGJgkqR91/

Στέλλα αν τελικά είναι στο χέρι μας να είμαστε κάθε μέρα χαρούμενοι, και να πηγαίνουν όλα καλά, τότε πως κρίνεις την οπτική που έγκειται στο ότι όλα είναι θέλημα Θεού, και είναι απολύτως σεβαστή;

Καταρχάς να πω ότι κανείς δεν “πρέπει” να είναι συνεχώς χαρούμενος, αυτό αγγίζει την τοξική θετικότητα. Θα υπάρξουν στη ζωή μας καταστάσεις, γεγονότα που θα μας ρίξουν ψυχολογικά. Θα έχουμε μέρες που δεν θα έχουμε όρεξη ή θα έχουμε τις “μαύρες” μας και αυτό είναι οκ. Όλα τα συναισθήματα είναι ανθρώπινα και είναι υγιές να τα βιώνουμε και να τα αναγνωρίζουμε.

Έχοντας πει αυτό, να πω επίσης, ότι η ευτυχία, η χαρά είναι επιλογή και τρόπος ζωής. Είναι στο χέρι μας να επιλέγουμε να δούμε το καλό σε κάθε κατάσταση, άνθρωπο η εμπειρία.

 Δώσε μας ορισμένα tips για να προσελκύσουμε αυτό που θέλουμε. Πχ το tip με το άρωμα πεύκου, φαίνεται πως λειτουργεί!

Χαχα πολύ χαίρομαι που σε βοήθησε. Να πω ότι το πεύκο είναι το άρωμα που μας βοηθά να προσελκύσουμε την ιδανική καριέρα, καλύτερη δουλειά. Τα αρώματα έχουν δονήσεις και μας βοηθούν να φτάσουμε τις δονήσεις των επιθυμιών μας πιο γρήγορα και πιο εύκολα.

Η κανέλα μας βοηθάει να προσελκύσουμε χρήματα. Και οι αριθμοί έχουν δονήσεις. Το 520 μας βοηθάει να προσελκύσουμε χρήματα και το 548 αγάπη.

Όμως το βασικό tip που πρέπει να γνωρίζουμε για να εφαρμόζουμε συνειδητά τον νόμο της έλξης στην ζωή μας είναι να θυμόμαστε ότι προσελκύουμε αυτό που είμαστε, όχι αυτό που θέλουμε.

 Μία από τις δυνατές τεχνικές του manifestation, είναι να οραματίζεσαι αυτό που θες και να το ζεις ταυτόχρονα. Θα ήθελα να μας το αναλύσεις  με παραδείγματα.

Πολύ σωστά! Ο Αϊνστάιν είπε πως η φαντασία καθορίζει τι θα προσελκύσεις στη ζωή σου. Για αυτό επέλεξε προσεκτικά τις σκέψεις σου, συγκεντρώσου σε αυτές και θα γίνουν πραγματικότητα.

Να σου πω ένα προσωπικό μου παράδειγμα. Όταν αποφάσισα ότι θέλω να κάνω οικογένεια με τον σύζυγό μου άρχισα να οραματίζομαι μια συγκεκριμένη εικόνα. Εμένα κι εκείνον σε μια αιώρα και ανάμεσα μας να κοιμάται ένα μωρό. Την οραματιζόμουν κάθε μέρα με κάθε λεπτομέρεια.

Ένιωθα με την φαντασία μου μέχρι και το αεράκι που μας φυσούσε στο πρόσωπο. Λίγους μήνες μετά έμεινα έγκυος και το επόμενο καλοκαίρι στις διακοπές μας, με μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι υπήρχε μια αιώρα και η σκηνή που οραματιζόμουν έγινε επιτέλους πραγματικότητα. Τον έκανα Manifest!

Είναι πολύ δυνατή τεχνική ο οραματισμός. Αν το καλοσκεφτείς όλα, τα πάντα που έχουν φτιαχτεί από ανθρώπινο χέρι, πρώτα ήταν μια ιδέα. Κάποιος είχε μια ιδέα, φαντάστηκε κάτι και τελικά το υλοποίησε.

Υπάρχει κάποια αρχή που παραβιάζεται εδώ, πιστεύεις, όταν πχ κάποιος άνθρωπος επιθυμεί κάποιον άλλο, και το αναπαριστά στο μυαλό του διαρκώς;

Α ναι! Η ελεύθερη βούληση. Για αυτό πάντα προτρέπω όλους όσους δουλεύουμε μαζί, αλλά και τα μέλη της Σχολής Θαυμάτων, ακόμα και στο τικ τοκ το λέω “μην προσπαθείτε να προσελκύσετε συγκεκριμένο άτομο, προσέλκυσε χαρακτηριστικά ή καταστάσεις και κυρίως συναισθήματα.”

Εξάλλου, το Σύμπαν έχει απεριόριστη νοημοσύνη αν δεν σου φέρνει κάποιον συγκεκριμένο άνθρωπο, σημαίνει ότι έχει κάτι καλύτερο για σένα!

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles