33.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Η συγκλονιστική μεταστροφή ενός ανθρώπου από τις καταχρήσεις, στην αληθινή ζωή

Αυτή η ιστορία δείχνει πως ένας άνθρωπος, πλήρως απαξιωμένος, στον βούρκο μιας άθλιας και μάταιας ζωής, κατάφερε να ”ξαναγεννηθεί” και να ζει την ζωή που του αξίζει.

”Ήταν ακριβώς πριν από 7 χρόνια ήταν όταν άρχισα πραγματικά να ζω τη ζωή. Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα ότι ο Θεός επρόκειτο να πάρει έναν κατεστραμμένο άνθρωπο όπως εγώ και να γυρίσει εντελώς τη ζωή μου με τον τρόπο που έκανε. Έφτασα από το να είμαι χαμένος, να νικηθώ και να καταρρακωθώ, στο να βρίσκομαι τώρα, ελεύθερος και να βιώνω την απόλυτη καλοσύνη του Θεού.”

Ο Rick Fulton έπαιρνε συχνά ελαφρά τη καρδία τη σοβαρότητα των προκλήσεων που αντιμετώπιζε στη ζωή.Η ανατροφή του σημαδεύτηκε από βαθιές δυσκολίες, με την απουσία του πατέρα του να σκιάζει τη ζωή του.

Μεταξύ των ηλικιών 3 και 6, ο Ρικ υπέμεινε διάφορες μορφές κακοποίησης που επηρέασαν ανεξίτηλα την οπτική του για τον κόσμο, αλλά και την ευαίσθητη ψυχοσύνθεσή του.Καθώς ωρίμαζε, ο Ρικ ανέπτυξε μια έντονη λαχτάρα για προσοχή, μια ανάγκη που συχνά παρέμενε ανεκπλήρωτη.

Ελλείψει σαφούς καθοδήγησης, στράφηκε τελικά στο αλκοόλ και σε άλλες ουσίες ( όπως χάπια έκσταση,) ως μηχανισμό αντιμετώπισης. Κάποια στιγμή, ο Ρικ δεν μπορούσε να οραματιστεί μια απόδραση, πόσο μάλλον μια που θα τον άφηνε ζωντανό.

Ο Rick παραλίγο να πεθάνει 4 φορές σε αυτό το ταξίδι και ήξερε ότι ο χρόνος του να αλλάξει τελείωνε.Και όμως τα κατάφερε.

Θαύματα συμβαίνουν αρκεί να το πιστέψει και να το θελήσει κανείς με όλη του την ψυχή.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles