25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ποιός θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών, και πως θα πάει η χώρα, μας αναλύει η αστρολόγος Τζένη Σοφιανού

της Άλκηστης Ζαλοκώστα

Ευχαριστώ το υπέροχο πλάσμα, την Τζένη Σοφιανού. Γλυκύτατος άνθρωπος και καταρτισμένη στον τομέα της, μας αναλύει τι λένε τα άστρα, για τους επικεφαλής των συνδυασμών στις Περιφερειακές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, αναλύει γιατί βάλλεται η χώρα, και πότε θα πάρουμε μια ανάσα, ενώ εξηγεί γιατί η αστρολογία είναι επιστήμη, και ποια σύγχιση συμβαίνει με το επάγγελμα αυτό.

Η συνέντευξη αυτή έχει πολύ ωραίες πληροφορίες για την ειμαρμένη, τον χορό της Αφροδίτης με τον Δία, αλλά και τον κύκλο της Σελήνης που μοιάζει με τον κύκλο της γυναίκας και άλλα, που η Τζένη μέσα από πολύ κόπο, διάβασμα και μελέτη, όπως λέει και η ίδια κατάφερε να γίνει μια σωστή και κυρίως αξιόπιστη επαγγελματίας.

ΝΙΚΟΣ ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Πλησιάζουν οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και θα θελαμε να μας κάνεις την πρόβλεψη σου! Τι λένε τα άστρα για τους πολιτικούς που κατεβαίνουν ;

Για τους πολιτικούς μας έχω κάνει μια μικρή ερεύνα, καθώς ο Νίκος Χαρδαλιάς που ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού δεύτερου δεκαημέρου έχω να πω ότι ήρθε για να μείνει!, καθώς ο Κρόνος, κάνει υπέροχα τρίγωνα με τον Ήλιο του και με τη Σελήνη του στον Καρκίνο, που σημαίνει ότι έχει εύνοια και συμπάθεια από το λαό και ειδικά τις ημέρες των εκλογών κάνει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον γενέθλιο Ερμή του, καλείται λοιπόν να αναλάβει γρήγορα πολιτική δράση.

Ο κύριος Σγουρός που ξέρουμε ότι έχει γεννηθεί το 1952 βάσει του βιογραφικού του, θα έχει εύνοια από τον Φεβρουάριο του 2024 καθώς τότε ο Κρόνος θα δημιουργήσει μια όψη τριγώνου, η οποία θα κάνει πολύ ευνοϊκή την επαγγελματική αλλά και την πολιτική του σταδιοδρομία στο μέλλον.

Ο κύριος Ιωακειμίδης σύμφωνα με την χρονολογία γεννήσεώς του το 1939, έχει έναν Ουρανό στον Ταύρο και πολύ κοντά το Νότιο Δεσμό της Σελήνης στο ωροσκόπιό του, που σημαίνει ότι πριν λίγο καιρό είχε επιστροφή Ουρανού στο γενέθλιο χάρτη του και σίγουρα κάποια ζητήματα του δημιούργησαν ανατρεπτικά γεγονότα αλλά και σε όψη τετραγώνου ο γενέθλιος Ουρανός του με τον Ήλιο της Ελλάδος από το ζώδιο του Υδροχόου, σίγουρα προκαλεί κάποιες διαφωνίες με τον τρόπο που διαχειρίζεται το πολιτικό του στάτους  γι αυτό θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικός.

απο το 2025 θα αλλαξει η κατασταση προσ το καλυτερο για την χωρα 

Τι λέει το ωροσκόπιο για την Ελλάδα που υποφέρει τους τελευταίους μήνες ; θα φτιάξει η κατάσταση ;

Σύμφωνα με τη συνθήκη του Λονδίνου, ο χάρτης που λειτουργεί καλύτερα για την Ελλάδα και χρησιμοποιείται από τους περισσότερους αστρολόγους  είναι με την ημερομηνία 3 -2- 1930.

Η Ελλάδα λοιπόν, ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου, που δηλώνει έναν λαό με φιλικές διαθέσεις και αληθινούς σκοπούς απέναντι στα άλλα κράτη, ενώ η Σελήνη στους Διδύμους επιδεικνύει έναν έξυπνο και ευμετάβλητο Έλληνα που επηρεάζεται από τους πολιτικούς της εκάστοτε κυβέρνησης και πολύ καλός  στην επικοινωνία όπως επίσης και στις δημόσιες σχέσεις.

Καθώς η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα σταθερό ζώδιο του Υδροχόου, τα προηγούμενα έτη λόγω του τετραγώνου του πλανήτη Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου με τον πλανήτη Κρόνο από  το ζώδιο τον Υδροχόου, βρέθηκε σε μια θέση οικονομικής στενότητας αλλά και πιεστικών καταστάσεων λόγω των επιπτώσεων του covid.

Εδώ και ένα εξάμηνο περίπου που ο Κρόνος έχει μπει στο ζώδιο των Ιχθύων, βλέπουμε πως επέφερε φυσικές καταστροφές από τις αλλεπάλληλες βροχοπτώσεις με αποτέλεσμα τις πλημμύρες ιδιαίτερα στην αγαπημένη μας Θεσσαλία, ενώ η επισιτιστική κρίση θα διαρκέσει για αρκετό καιρό διότι αυτός ο Κρόνος σχηματίζει όψη τετράγωνου με τη γενέθλια Σελήνη της χώρας μας.

Δείχνει έτσι έναν λαό που θα υποφέρει από πολλές καταστροφές λόγω του υδάτινου στοιχείου αλλά και ίσως κάποιων γεγονότων που θα έχουν να κάνουν με μολύνσεις οι ιώσεις εξαιτίας χημικών ή βιολογικών παραγόντων καθώς ή Σελήνη στην Αστρολογία δηλώνει και τον λαό. Έναν λαό που θα αισθανθεί εκ βαθέων ψυχολογική και συναισθηματική καταπίεση.

Τα ευχάριστα νέα θα επέλθουν από το 2025 και έπειτα, καθώς θα βελτιωθεί η κατάσταση με την έλευση του Ουρανού στους Διδύμους και στη συνέχεια με την έλευση του Πλούτωνα στον Υδροχόο, θα δημιουργηθεί μια υπέροχη όψη τριγώνου με τη Σελήνη της χώρας μας, με αποτέλεσμα να δοθεί  η ευκαιρία στον Ελληνικό λαό για επαγγελματική αποκατάσταση αλλά και να σταθεί στα πόδια του, ενώ θα αποκτήσει μεγαλύτερη ισχύ απέναντι στα ξένα κράτη αλλά και στις κυβερνήσεις του παγκόσμιου χάρτη, δίνοντας έτσι μια ανάσα αλλαγής ιδιαίτερα με τον Πλούτωνα που σηματοδοτεί τις ριζικές ανακατάταξης και μεταρρυθμίσεις όταν θα έρθει σε σύνοδο με τον Ήλιο της Ελλάδος στο ζώδιο του Υδροχόου.

Άρα η κατάσταση θα βελτιωθεί και για αυτό θα πρέπει να έχουμε αισιοδοξία με τη ματιά μας στραμμένη προς το μέλλον, για μια Ελλάδα πιο ανθρώπινη και αναμορφωμένη. Αυτό είναι το καλό νέο της υπόθεσης. Το μόνο  δυσάρεστο είναι πως Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για περίπου 2 χρόνια!

Τζένη Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με την αστρολογία ;

Από πολύ μικρή με το με γοήτευε ο Ουράνιος θόλος και ακόμα περισσότερο ο δορυφόρος μας η Σελήνη. Διαπίστωνα πώς όταν ήταν σε φάση πανσελήνου οι άνθρωποι αντιδρούσαν διαφορετικά από όταν ήταν στη λεγόμενη φάση χασίματος. Δηλαδή όταν η Σελήνη γινόταν μειούμενη και φαινόταν να σβήνει σιγά σιγά από τον ουρανό. Με γοήτευε επίσης πώς γινόταν η αιτία να τραφούν πολλά πλάσματα καθώς και ο άνθρωπος από αυτήν, κάθε φορά  στο γέμισμα της οι θάλασσες να φουσκώνουν και τα ψάρια να βγαίνουν πιο κοντά στην επιφάνεια ώστε να γίνονται εύκολη λεία για τα πλάσματα της φύσης.

Στη συνέχεια μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον να ασχοληθώ επαγγελματικά με την αστρολογία και να διαβάσω δεκάδες βιβλία ώστε να δώσω μια απάντηση στα ερωτήματα αυτά αλλά και σε απάντηση πολλών ανεξερεύνητων ερωτημάτων των ανθρώπων, που ταλαιπωρούνται ψυχολογικά αλλά και σωματικά, θεωρούσα πως μέσα από τα σημάδια του ουρανού και την ανάλυσή τους θα έβρισκα τις απαντήσεις ώστε να απαλύνω όσο μου επιτρέπεται αυτήν την ταλαιπωρία τους. Έτσι έκανα πάρα πολλά σεμινάρια αστρολογίας  με μεγάλα ονόματα στον χώρο,με αξιόλογους δασκάλους για αρκετά χρόνια και ετσι κατάφερα με πολύ διάβασμα και κόπο να γίνω κι εγώ μια επαγγελματίας σ αυτόν χώρο.

ο χοροσ τησ αφροδιτησ με τον δια μας εδωσε τα 5/8 τησ μουσικησ 

Τελικά είναι επιστήμη η αστρολογία ;

Θα ξεκινήσω με τον  ”χορό” της Αφροδίτης με τον Δία σε μια συγκεκριμένη τροχιά, είναι ξέρετε η αιτία που αυτή τη στιγμή έχουμε στη μουσική τα 5/8!  Έτσι που μόνο ο Πυθαγόρας μπορούσε να ανακαλύψει μαζί με μαθηματικές πράξεις, τον χρυσό αριθμό Φ που μας δίνει την αρμονία στη φύση. Κάπως έτσι και οι δεσμοί της Σελήνης περιστρέφονται νοητά γύρω από την εκλειπτική τροχιά της γης και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πλουτάρχου όλοι γεννιόμαστε και πεθαίνουμε με μια έκλειψη!

Όλα αυτά τα φαινόμενα λοιπόν και μαζί με άπειρες πληροφορίες από το μακρινό παρελθόν και τους αρχαίους αστρονόμους ή μάγους όπως αποκαλούνταν εκείνη την εποχή,  προέβλεπαν τη νίκη ενός πολέμου και την κυριαρχία ενός βασιλιά σύμφωνα με τα σημάδια που έβλεπαν στον ουρανό και μπορούσαν να αποκωδικοποιήσουν αυτά τα μηνύματα.

Θεωρώ λοιπόν ότι η αστρολογία είναι μια πανάρχαια επιστήμη ίσως αρχαιότερη από την ανακάλυψη των μαθηματικών, εφόσον βάση τις θέσης των πλανητών, οι κάτοικοι της γης γνώριζαν πότε θα καλλιεργήσουν το έδαφος και οι γυναίκες σύμφωνα με τον κύκλο της Σελήνης μετρούσαν τους μήνες της κυοφορίας αλλά και του τοκετού. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι η Σελήνη και η γυναίκα έχουν τον ίδιο βιολογικό κύκλο.

Τι έχεις να πεις σε αυτούς που  αμφισβητούν την αστρολογία και θεωρούν  πως τα ζώδια είναι βλακείες ;

Δυστυχώς το επάγγελμα του αστρολόγου τα τελευταία χρόνια έχει πάρει μια άλλη τροπή καθώς ένα συγκεκριμένο γκρουπ ατόμων προσπαθούν να επηρεάσουν και να αποσπάσουν αρκετά χρήματα από τους ανυποψίαστους’ πελάτες’ θα έλεγα, καθώς μπερδεύουν την αστρολογία με άλλες μεταφυσικές δραστηριότητες όπως ταρώ ,αναδρομές στο παρελθόν με ύπνωση και άλλα πολλά.

Έτσι δυστυχώς πολλοί καταφεύγουν σε αρκετούς μη έμπειρους αλλά διπλωμάτες σε κάθε είδους μεταφυσικής αναζήτησης που δυστυχώς εμπιστεύονται με αποτέλεσμα όταν ανακαλύπτουν την πραγματικότητα και όταν έχει αδειάσει το πορτοφόλι τους να κατηγορούν απλά όλη την γενιά των αστρολόγων με ο,τι συνεπάγεται αυτό.

Τι κάνει έναν καλό και τι κακό αστρολόγο πιστεύεις ; τι γνώσεις χρειάζονται ;

Ένας αστρολόγος πρέπει πρώτα από όλα όπως έλεγε και η αγαπημένη μου δασκάλα η αξιομνημόνευτη Έλενα Μένεγου, να μην έχει έπαρση και να μην χρησιμοποιεί τη γνώση της αστρολογίας για να αποκτήσει κοινωνική αλλά και οικονομική δύναμη.

Ένας αστρολόγος που έχει την γνώση προπάντων την ηθική και έπειτα την αστρολογική, πρέπει να κατανοεί και να μεταφέρει αυτό που συμβολίζουν τα σημάδια του ουρανού στους ανθρώπους, με την αλήθεια και με την πίστη έτσι ώστε να βοηθήσει αυτόν που έχει απέναντί του, να αντιληφθεί το πρόβλημα που δημιουργείται με τις μαθηματικές όψεις των πλανητών και άλλων παραγόντων.

Πρέπει να κατανοήσουμε ότι η ειμαρμένη, η μοίρα μας δηλαδή, είναι προδιαγεγραμμένη και δεν αλλάζει! Βάση της αστρολογίας όμως, έχει την δυνατότητα να προστατευθεί από κάποιους παράγοντες που θα επηρεάσουν ολόκληρη τη ζωή του ατόμου.

τον νοεμβριο αναταση ερχεται στην τσεπη μασ 

Στείλε μας ένα αισιόδοξο μήνυμα ! Το έχουμε ανάγκη

Θα σας αποκαλύψω ποιες μέρες του Νοεμβρίου είναι πολύ θετικές για τη χώρα μας και γενικά για όσους έχουν γεννηθεί σε ζώδιο του αέρα, καθώς η Αφροδίτη θα κάνει ένα υπέροχο τρίγωνο με τη Σελήνη της Ελλάδος μας σε μια υπέροχη αρμονική όψη για το λαό, φέρνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα και αισθήματα ευτυχίας και χαλάρωσης!  Είναι οι ημέρες από τις 25 έως τις 30 του Νοέμβρη. Μια όψη τυχερή για τα θέματα που αφορούν τα οικονομικά, ίσως κάποια βοήθεια από την κυβέρνηση και κάποια διευκόλυνση, που θα απαλύνει λίγο την τσέπη του Έλληνα και γιατί όχι μια επιχορήγηση η επιδότηση από τις διεθνείς τράπεζες, καθώς έως και τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη, ο Πλούτωνας και ο Άρης θα κάνει ένα υπέροχο τρίγωνο με τον Άρη της Ελλάδος ενώ είναι και ευνοϊκή όψη για όσους ανήκουν στα ζώδια της φωτιάς!

Και φυσικά κλείνοντας θα ήθελα μια πρόβλεψη και για εμένα! 

Θα τα πας περίφημα Άλκηστη. Ένα έχω να πω ”Ψηφίστε Ζαλοκώστα και δεν θα χάσετε!”Σου εύχομαι καλή επιτυχία από καρδιάς στην πολιτική αλλά και στη δημοσιογραφική σου καριέρα διότι είσαι ένα υπέροχο πλάσμα που πραγματικά σου αξίζει κάθε ευτυχία στη ζωή σου!

Την Τζένη Σοφιανού βρίσκετε εδώ:

Facebook    The Art of Stars – Jenny Sofianou

Instagram   the.art.of.stars

Tik tok      the_art_of_stars7

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles