27.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Κάντο όπως ο Χρήστος: Βρέθηκε μάρτυρας στον ξυλοδαρμό σκυλίτσας και δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια!

Είναι τραγικό το γεγονός που δημοσιοποίησε – και βοήθησε όπως κάνει πάντα – η πολύ γνωστή δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου. Ένας ιδιοκτήτης σε μια ταβέρνα στο Γύθειο πλάκωσε στο ξύλο – αν είναι δυνατον – μια σκυλίτσα μόνο και μόνο γιατί κάθισε δίπλα στο τραπέζι κάποιων ανθρώπων.

Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις είτε δεν ξέρουν τι να κάνουν κάποιοι, είτε φοβούνται να μπλέξουν.

Τι και αν εκείνοι του εξήγησαν ότι θέλουν το σκυλάκι μαζί τους. Που και να μην το ήθελαν από και ως που να κακοποιήσεις ένα φτωχό ζώο, ταλαιπωρημένο, που στο κορμάκι του έχει πληγές και κουτσαίνει.

Το ευτυχές σε αυτήν την παρωδία όσο και τραγωδία, είναι ότι ο Χρήστος που έτυχε να είναι ο πρωταγωνιστής, στο θέατρο του παραλόγου, δεν το άφησε έτσι. Δεν έμεινε απαθής και αμέσως προχώρησε σε καταγγελία, με την καθοδήγηση της πάντα παρούσας και γνωστότατης για την φιλοζωική της δράση Σταματίνας Σταματάκου.

Ο Χρήστος μας είπε τί πρέπει να κάνουμε σε παρόμοιες περιπτώσεις, επειδή εγώ του ζήτησα να πει κάτι που θα εμπνεύσει και άλλους να κάνουν το ίδιο.

Ακολουθεί η ανάρτηση της Σταματίνας Σταματάκου και η βόηθειά της αρχικά στον Χρήστο

Μίλησα με τον Χρήστο και του ζήτησα να πει κάτι για να εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο!

“Επειδή είμαστε πολύ αυθόρμητοι σαν λαός και δεν σκεφτόμαστε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις σε μια τέτοια περίπτωση είναι να διατηρήσεις ψυχραιμία. Θεωρώ ότι αυτές οι περιπτώσεις είναι που απαιτούν μέγιστη ψυχραιμία γιατί μπορούν να ξεφύγουν πολύ εύκολα και να χάσεις το όποιο δίκιο μπορεί να έχεις.
Από εκεί και πέρα εάν έχεις τουλάχιστον 3 μάρτυρες να καταθέσουν μαζί σου επικοινωνείς με την αστυνομία κάνεις επώνυμη καταγγελία και προσπαθείς να επικοινωνήσεις με ανθρώπους του χώρου της φιλοζωικής για να σε κατευθύνουν περαιτέρω.
Εγώ επικοινώνησα με την Σταματίνα και εκείνη με ενημέρωσε για το πώς να κινηθώ.
Το δεν θέλω να μπλέξω σημαίνει στα δικά μου αυτιά, ότι φοβάμαι να λάβω δράση γιατί δεν γνωρίζω τις συνέπειες, που είναι πολύ φυσιολογικό αλλά εν τέλει αν δεν λάβεις δράση δεν αλλάζεις τίποτα.
Αν αυτό που κοιτάς να κάνεις είναι ηθικά και αξιακα σωστό θα βρεθούν και ανάλογοι άνθρωποι να σε στηρίξουν!”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles