32 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Μάγκνους ο σκύλος που έσωσε τον ιδιοκτήτη του

Τα σκυλιά είναι ένα δώρο από τον Θεό. Είναι απορίας άξιο τι έχουν στην ψυχή τους οι άνθρωποι που τα κακοποιούν.

Όσοι έχουν κατοικίδιο γίνονται κοινωνοί μιας πολύ ιδιαίτερης και αγνής σχέσης μεταξύ άνθρώπου και ζώου. Τα ζώα επίσης είναι προικισμένα με ένστικτο. Ουκ ολίγες φορές έχουμε δει και ακούσει περιστατικά, που το σκυλί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αντιλήφθηκε κάποιο πρόβλημα και ”ειδοποίησε” με τον τροπο του τον ιδιοκτήτη του.

Στο παρακάτω συγκινητικό βίντεο, πρωταγωνιστής έιναι ο Μάγκνουμ, στο εξωτερικό. όταν χρειάστηκε ο κηδεμόνας του να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο, μετά από ένα δύσκολο περιστατικό, ο Μάγκνουμ έμεινε δίπλα του, στο ίδιο δωμάτιο νοσηλείας, για όσο χρειάστηκε. Ήταν αδύνατο να αφήσει τον άνθρωπο που αγαπά.

Εδώ δεν υπάρχουν οι υποδομές για κάτι τέτοιο, υπάρχουν όμως τα σκυλιά θεραπευτές που μάλιστα είναι εκπαιδευμένα για να κάνουν συντροφιά σε ανθρώπους άρρωστους, και παιδάκια που πάσχουν από ανίατες ασθένειες.

@magnusthetherapydog

Magnus has been with me through good times and extremely hard times. During the see times, he has always been by my side giving unconditional love and support. For this and so much more, I will always be externally grateful. Never once have I considered him “just a dog.” He has and always will be my best friend. Love you buddy. ❤️ #labradorsoftiktok #dogsarefamily #dogdaddy #doglover

♬ original sound – themworkingdogs🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

 Όπως λέει ο ιδιοκτήτης του ” το σκυλί μου με έσωσε”

«Ο Μάγκνους ήταν μαζί μου σε καλές και εξαιρετικά δύσκολες στιγμές. Σε όλες τις εποχές και όλα τα στάδια που πέρασα, ήταν πάντα δίπλα μου δίνοντας αγάπη και υποστήριξη άνευ όρων. Για αυτό και άλλα τόσα, θα είμαι πάντα εξωτερικά ευγνώμων.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles