32.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Μία γιαγιά 100 χρονών απαντά πως είναι να είσαι εκατό χρονών!

Αυτή η ακμαιότατη γιαγιά στο tiktok έχει κλείσει τα 100 της χρόνια.

Την ρωτήσανε πως αισθάνεται να είναι εκατό χρονών !

Απάντησε όπως είναι να είσαι εκατό χρονών! ”Αλλά να σας πω κάτι, είναι υπέροχο, νιώθω τόσο ευλογημένη να είμαι ζωντανή όλα αυτά τα χρόνια..  όχι ήταν εύκολο υπάρχουν πάντα τα σκαμπανεβάσματα στη ζωή.. στην ουσία είμαι ευγνώμων που έχω ζήσει όλα αυτά τα χρόνια. Ξέρετε συμβαίνει και αυτό.. είμαι τόσο χαρούμενη να είμαι κοντά σας (στο πλήθος) και να σας μιλώ είναι μεγάλη μου τιμή..

Μα όταν ο μεγαλύτερος γιος μου, που ειναι ένας συνταξιούχος ορθοπεδικός χειρουργός, πριν χρόνια, περνώντας από το  Phoenix για να μεταβεί στο Rio για να κάνει την πρακτική του, μου είπε ”μητέρα φοβήθηκα. Προκειται να βγω στον κόσμο και να πάρω τις τύχες των ανθρώπων στα χέρια μου, και δεν ξέρω αν μπορώ να διαχειριστώ το μέγεθος αυτής της ευθύνης”

Του είπα, λοιπόν, Καρλ, αν νομίζεις ότι είσαι αυτός ο άνθρωπος με την ικανότητα να θεραπεύεις, τότε έχεις κάθε δικαίωμα να φοβάσαι. Μα αν καταλάβεις πως είναι η δουλειά σου να κάνεις αυτό που έχεις διδαχθεί, με τον καλύτερο τρόπο που μπορείς, υποστηρίζοντας τον ασθενή σου, να θεραπεύσει τον εαυτό του, τότε δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι..

Μαθήματα ζωης λοιπόν, από μια υπέροχη γιαγιά. Τελικά το συστατικό των μακροβιότερων και πιο επιτυχημένων ανθρώπων, μοιάζει να είναι ένα

Η ευγνωμοσύνη!

@paulwilliams.official

What is it like to live past 100 years old? #paulwilliams #paulwilliamsofficial #qhht #dolorescannon #paulwilliamstv #everythingisenergy #spirituality #love #higherself #consciousness #awareness #quote #energy #thebestisyettocome #hypnosis #hypnotherapy self-love

♬ original sound – Paul Williams

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles