27.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Νας σας γνωρίσουμε τον Φώτη..

ΤΟ ΕΕΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ  ειναι μια πλατφόρμα που έχει δημιουργηθει με σκοπό να βοηθήσει τα άτομα με νοητική αναπηρία να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.

”ειμαι εξπερ στην δουλεια, τα κανω γρηγορα και σωστα και θελω να παραμεινω”

Κάθε άνθρωπος με νοητική αναπηρία είναι πολύ διαφορετικός από τον άλλον. Ωστόσο, κάποια κοινά τους χαρακτηριστικά μπορεί να είναι η δυσκολία στην επικοινωνία, στην αυτόνομη διαβίωση ή στην κατανόηση σύνθετων πληροφοριών. Με την κατάλληλη υποστήριξη ένας άνθρωπος με νοητική αναπηρία μπορεί να βοηθηθεί στην καθημερινότητά του και να διαχειριστεί τις δυσκολίες του.

Ο Φώτης όπως βλέπετε αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της εταιρίας ΚΑΡΑΤΖΑΣ και Συνεργάτες που τον έχει προσλάβει ενώ ο ίδιος δείχνει ότι το απολαμβάνει !

Αξίζουν συγχαρητήρια στην εταιρία Καρατζάς και μακάρι να ακολουθησουν και άλλοι το παράδειγμα!

Όπώς χαρακτηριστικά αναφέρει το ΕΕΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ :

Ο Φώτης είναι ένας από τους αποφοίτους του ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ που εργάζεται εδώ και ένα χρόνο στηδικηγορική εταιρεία ΚΑΡΑΤΖΑΣ και Συνεργάτες. Αν πας στην εταιρεία μεσημέρι σίγουρα θα συναντήσεις τον Φώτη, τον κλητήρα.
Ο Φώτης είναι εκεί για να σε καλωσορίσει θερμά, να παραλάβει τα δέματα που έχεις να του δώσεις και να μεταφέρει τα έγγραφα σε αυτούς που πρέπει στη δικηγορική εταιρεία.
Με 1 χρόνο εργασίας στη δικηγορική εταιρεία και με 3 χρόνια προϋπηρεσίας από το Ξενοδοχείο Χίλτον, έχει κατακτήσει πολλές σημαντικές δεξιότητες.
Είναι συνεπής, συνεργατικός και ευγενικός! Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θέλει συνέχεια να μαθαίνει και να αναλαμβάνει κι άλλες αρμοδιότητες.
Όταν τον ρωτήσαμε πώς νιώθει που εργάζεται στη δικηγορική εταιρεία ΚΑΡΑΤΖΑΣ και Συνεργάτες, ο Φώτης μας είπε:
«Είμαι εξπέρ στη δουλειά! Τα κάνω γρήγορα και σωστά και γι’ αυτό θέλω να παραμείνω σε αυτή τη δουλειά!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles