27.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Νατάσα Μπαργιαμάκη: Ηθοποιός-σκηνοθέτης και μάνα, από την Νοσηλευτική στην Υποκριτική μια διαδρομή με Άριστα!

Σε αυτή τη ζωή είναι να το λέει η καρδούλα σου! Η ταλαντούχα Νατάσα Μπαργιαμάκη εγκατέλειψε την αισθητική και τη νοσηλευτική, για να πάει στην δραματική σχολή να αποφοιτήσει με άριστα, και να ξεκινήσει έκτοτε ένα υπέροχο ταξίδι.

Σήμερα είναι ηθοποιός – σκηνοθέτης- και μάνα, με υπέροχες διακρίσεις και αριστεία. Ένα αεικίνητο πλάσμα, με πάθος, ταλέντο, και όραμα. Α τραγουδάει και υπέροχα να μην ξεχάσω να το πω.

Μπορείς να χαραμίσεις την ζωή σου χαράσσοντας γραμμές.. Ή μπορείς να την ζήσεις περνώντας τις!

Μας μιλά για το ταξίδι της, και την υπέροχη οικογένειά της, που όχι μόνο εμπόδιο δεν είναι, τουναντίον ο σύζυγός της είναι πάντα εκεί για εκείνη, μαζί με τον μικρό της γιο που λατρεύει.

Οι άνθρωποι που έχουμε κοντά μας πρέπει να ειναι υποστηρικτικοί με τα όνειρά μας, και η Νατάσα έχει αυτή την ευλογία.

Από την αισθητική και την νοσηλευτική πως έκανες στροφή στο επάγγελμα της ηθοποιού ;

Δεν έκανα αυτό στη ζωή μου πάντα…Ήμουν αναποφάσιστη γενικά και πάντα ψαχνόμουν. Έχω τελειώσει αισθητικός αλλά αυτό δεν μου άρεσε στη συνέχεια και είπα να δοκιμάσω την νοσηλευτική. Ήταν κάτι που μου άρεσε και ο λόγος είναι γιατί μου αρέσει πολύ να βοηθάω κόσμο όταν με έχει ανάγκη.

Κατά καιρούς παρακολουθώντας παραστάσεις άρχισε να με ιντριγκάρει αυτό και στην πορεία συνέβη το εξής: Mου κέρδισε την ψυχή και την καρδιά! Και άπαξ και συμβεί αυτό δεν έχει πισωγύρισμα! Οπότε αν και ήμουν σε μεγαλύτερη ηλικία πήγα στη δραματική σχολή. Μάλιστα αποφοίτησα με Άριστα!

Και τελικά ανακάλυψα κάτι πολύ σπουδαίο που θέλω να το μοιραστώ! Το θέατρο είναι για μένα λύτρωση, εκτόνωση και ψυχοθεραπεία, και αυτοβελτίωση όλα αυτά μαζί!

Άσε που καλύπτω και την ανάγκη που έχω να προσφέρω, καθώς πιστεύω ότι ο κόσμος το έχει ανάγκη το θέατρο, πόσο μάλλον το καλό θέατρο. Να χαμογελάσει, να προβληματιστεί, να ξεχαστεί!

Και αυτό κάνω λοιπόν, μέσα από το θέατρο επικοινωνώ με τον κόσμο!

Ηθοποιός και σκηνοθέτης και μάνα. Πως γίνεται;

Είναι πολύ δύσκολο να συνδυάσεις κάτι τέτοιο όταν είσαι μητέρα. Όμως όταν υπάρχει θέληση όλα γίνονται και όταν υπάρχουν άτομα που σε στηρίζουν είναι ακόμα πιο εύκολο. Όπως ο σύζυγος μου που είναι δίπλα μου σε όλα μου τα βήματα, και είμαι ευγνώμων!

Περιέγραψε μου την πορεία σου αφού πήρες το ρίσκο αυτό!

Αφού λοιπόν τελείωσα τη δραματική σχολή ξεκίνησα το ταξίδι αυτό! Το 2019 ήταν πολύ σημαντική χρονιά για μένα καθώς ξεκίνησα να πηγαίνω στο Στέλιο Καλαθά και τη σχολή του Συναισθηματική Διαλεκτική γιατί μου άρεσε πολύ η βιωματική μέθοδος που διδάσκει.

Και φυσικά συνεχίζω να παίζω στις παραστάσεις που σκηνοθετεί.

Το 2020 ήταν χρονιά σταθμός για εμένα, καθώς έκανα μια δική μου παράσταση πάνω σε μονόπρακτα του Τενεσί Ουίλιαμς σε διασκευή και σκηνοθεσία δική μου, αλλά έπαιζα κιόλας!

Είμαι ευτυχής γιατί η παράσταση άρεσε πολύ στον κόσμο και παίχτηκε και την επόμενη χρονιά.

Μία χρονιά νωρίτερα, μόλις το 2018 συμμετείχα σε ένα φεστιβάλ μονόλογου όπου παρουσίασα ένα δικό μου μονόλογο και πήρα τιμητική διάκριση!

Έχω συμμετάσχει στο βραχιόλι της Φωτιας στην ΕΡΤ και στη σειρά  Η κλινική που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1.

Έχω παίξει σε αρκετές παραστάσεις σε διάφορα θέατρα.. Επίσης έχω κάνει 2 έξτρα σεμινάρια τα οποία είναι σκηνοθεσία θεάτρου και κινηματογράφου.

Στείλε μας ένα δυνατό μήνυμα για όλες τις μανούλες εκεί έξω που θέλουν να κάνουν πράγματα που αγαπούν και φοβούνται να ρισκάρουν!

Μπορείς να χαραμίσεις την ζωή σου χαράσσοντας γραμμές.. Ή μπορείς να την ζήσεις περνώντας τις!

Λέω σε όλες τις μανούλες λοιπόν, να τολμούν, να μην φοβούνται, και να είναι παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά τους. Με μία φράση λοιπόν:

Μπορείτε όλες!

Τολμήστε!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles