27.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Οι πιο συγκινητικές στιγμές από τους μικρούς μαθητές στην Εθνική μας Επέτειο!

Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου, μας γεμίζει πάντα περηφάνεια, και ευγνωμοσύνη. Στην τεράστια δύναμη του ΟΧΙ, την αυτοθυσία, την γενναιότητα, και την αληθινή ανδρεία των ηρώων μας, οφείλουμε την δική μας και -καθόλου δεδομένη όπως βλέπουμε- ελευθερία, το υπέρτατο ΟΛΩΝ αγαθό.

Το itsmyway.gr με σεβασμό στην μεγάλη αυτή ημέρα του έθνους, συνέλεξε συγκινητικές στιγμές από ιδιαίτερα παιδιά, τους μελλοντικούς μας θεματοφύλακες, την ελπίδα του τόπου μας, και τα γεμάτα θαυμασμό και δέος μηνύματα που στέλνουν πανταχόθεν!

Η μεγαλύτερη ελληνική σημαία που προκρίθηκε για το ρεκόρ Γκίνες!

Φέτος, παρέλασαν για 2η φορά, στα Λαγκάδια Αρκαδίας που υπάγονται στον Δήμο Γορτυνίας και ο Σύλλογος Πελοποννησίων Ελευσίνας με την 25 μέτρων σημαία επι 2,5! που έχει μάλιστα προκριθεί για το Ρεκόρ Γκίνες, ως η μεγαλύτερη Σημαία σε παρέλαση.

Και τι συγκίνηση να την κρατούν με υπερηφάνεια, οι μικροί μαθητές!

*πηγή Λαγκαδινά Νέα – εφημερίδα Γορτυνίας

Ο Λέανδρος αυτή η γλυκιά ψυχούλα, έδωσε το δικό του ηχηρότατο μήνυμα παρευλαύνοντας στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, για την εθνική μας επέτειο.

ο λεανδρος με οπτικη αναπηρια που εκανε την ελλαδα να υποκλιθει

Ένα παιδί με οπτική αναπηρία, που παρέλασε και είπε “έκανα απλά το χρέος μου“.

Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για την συμπερίληψη, και την κανονική ζωή των συνανθρώπων μας με αναπηρία, αλλά αυτά τα παραδείγματα πρέπει να δίνονται και να ακούγονται, και να φροντίζουμε να διευκολύνουμε τη ζωή τους με πράξεις ουσίας και όχι μόνο εντυπωσιασμού.

Συγχαρητήρια Λέανδρε!

 

ο μικροσ τακησ που δεν ειναι ελληνασ, αλλα τιμα την πατριδα που ζει

Και ο μικρός Τάκης σε ένα βίντεο στο ΤικΤοκ στέλνει το δικό του μήνυμα για την εθνική μας επέτειο. Γιατί βεβαίως υπάρχουν και μικροί ήρωες που γεννήθηκαν στην Ελλάδα, και μεγαλώνουν με τα έθιμά μας, και τιμούν την πατρίδα μας. Και αυτό ειναι συγκινητικό. Για άλλη μια φορά τα μικρά παιδιά μας δείχνουν τον δρόμο.

@periplanwmenos.55

#ελλάς🇬🇷🇬🇷🇬🇷

♬ πρωτότυπος ήχος – Ό Τάκης.

 

Πάντα, μα πάντα θα συγκινεί τις καρδιές μας ως υψηλός συμβολισμός, ο ένας και μοναδικός μαθητής, στους ακριτικούς Αρκιούς που υψώνει περήφανα τη σημαία μας.

Πηγή facebook

 

Πηγή facebook
Η Παρέλαση έγινε με τον ένα μαθητή του νησιού.
Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση των πεσόντων και κατάθεση στεφάνων.
Αυτό όμως είναι παράλληλα και ένα διττό μήνυμα, που δεν σηκώνει εφυσυχασμό. Στις ανάγκες που έχουν οι ακριτικοί τόποι, στην ερήμωση που βιώνουν, και στό πόσο ουσιαστικό αλλά και βαθιά συμβολικό είναι τα νησιά μας αυτά να φυλάνε Θερμοπύλες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles