25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ο Νικόλας μας διηγείται την επιθανάτια εμπειρία που είχε και συγκλονίζει

Είναι συγκλονιστική η κατάσταση του να ζεις μια επιθανάτια εμπειρία. Όσοι το έχουν βιώσει μιλούν για μια παράξενη συνήθως μεταβατική κατάσταση, που έχουν πλήρη επίγνωση, χωρίς να τους τρομάζει, ενώ συνήθως βλέπουν τον εαυτό τους να περνά από ένα τουνελ, με ένα αστραφτερό φως.

Αυτό έχει συμβεί μετά από ένα ακαριαίο σοκ όπως ένα ατύχημα, ή ένα επώδυνο χειρουργείο συνήθως.

ΒΙΩΣΑ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ

Μια τέτοια εμπειρία είχε και ο Νικόλας Λ. και την μοιράζεται μαζί μας, και η εμπειρία του αυτή μάλιστα τον έκανε να έρθει ακόμα πιο κοντά στον Θεό.

“Είχαμε ετοιμαστεί με την γιαγιά μου να πάμε να δούμε την θεία μου η οποία εκείνη την εποχή ήταν έγκυος .. όπως πηγαίναμε λοιπόν στον δρόμο με την γιαγιά, πήγαμε να περάσουμε απέναντι στον δρόμο τον κεντρικό που είναι και η εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην Καισαριανή.. όπως πήγαμε να περάσουμε δεν θυμάμαι ούτε ξέρω τι έγινε.

Όλα έγιναν σε κλάσματα του δευτερολέπτου, και ξαφνικά βρέθηκα μέσα σε κάτι που έμοιαζε με πηγάδι και ήταν σκοτεινό και ψηλό, σαν να αιωρούμουν στο κενό στον πάτο αυτού του πηγαδιού .. το περίεργο είναι ότι δεν φοβόμουν ίσα ίσα μπορείς να πεις ότι ένιωθα γαλήνια..

.. Εκείνη την στιγμή είδα από ψηλά σε αυτό το πηγάδι να εμφανίζεται ένα φως όπου υπήρχε εκεί ένας Άγιος σαν την μορφή που τους βλέπουμε με τα φτερά στην εκκλησία όταν πηγαίνουμε δεν ξέρω καν ποιος μπορεί να ήταν, σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι ο Άγιος Νικόλαος γιατί εκεί κοντά ήταν και η εκκλησία του, αλλά δεν το  ξέρω..

Και έβλεπα ολοζώντανα τις σκηνές. Ο Άγιος άρχισε σιγά σιγά να κατεβαίνει και να με πλησιάζει.

Όσο με πλησίαζε τόσο ήμουν μαγνητισμένος επάνω του δεν ένοιωθα κάποια συναισθήματα, ούτε καν φόβο, μόνο είχα μαγνητιστεί που με πλησίαζε σιγά σιγά.. Όσο με πλησίαζε, το φως γινόταν όλο και πιο έντονο ώσπου όταν με πλησίασε τελικά, το φως έγινε πάρα πολύ δυνατό, σχεδόν εκτυφλωτικό, και τότε άνοιξα τα μάτια μου και σηκώθηκα!

Σηκώθηκα χωρίς να έχω τραυματιστεί από το δρόμο όπου είχε περάσει το μηχανάκι από επάνω μου χωρίς να έχω πάθει τίποτα, τι-πο-τα  απλά σηκώθηκα κατευθείαν χωρίς καμία βοήθεια ..

Από τότε όπου μπορώ και είναι εφικτό αναφέρω αυτή την ιστορία γιατί ήμουν από τους τυχερούς που βίωσα την ζωντανή απόδειξη ότι υπάρχει Θεός και μας προστατεύει και θέλω να το λέω όποτε βρίσκω την ευκαιρία ..

Ειλικρινά δεν είμαι από τα άτομα που θα πήγαιναν συνέχεια στην εκκλησία αλλά παρόλα αυτά πάντα θα λέω ότι πιστεύω και είμαι τυχερός που εκείνη την στιγμή με προστάτεψε.

ΥΓ.Πολλά χρόνια μετα είδα στην τηλεοραση ενα ντοκιματερ όπου κάποιος που είχε πεθάνει και ξαναγύρισε είχε δει κτ παρόμοιο με εμενα όπου όταν το ειδα και ακουσα επιβεβαιωθηκα αλλά και ανατρίχιασα..

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles