27.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ο χρυσός κανόνας των σχέσεων!

Υπάρχει “χρυσός κανόνας” των σχέσεων;

Σίγουρα δεν υπάρχει τέλεια ή χρυσή σχέση, υπάρχουν όμως χρυσοί κανόνες που αν τους εφαρμόσετε ή προσπαθήσετε θα δείτε διαφορά. Συνήθως είναι απλά πράγματα που όμως για κάποιο λόγο όλοι τα ξεχνάμε!
Δεν θέλει κόπο λοιπόν! Τρόπο θέλει!

Ποτέ μην πιέζετε τους συντρόφους σε καμία πτυχή της σχέσης.

Μην χρησιμοποιείτε υπερβολικά τις λέξεις «Σ’ αγαπώ, μου λείπεις», αυτές οι λέξεις είναι πραγματικά δαπανηρές όταν πρόκειται για συναισθήματα.

Όσο περισσότερο τις χρησιμοποιείτε, τόσο λιγότερη αξία έχουν.Αναπτύξτε καλές συνήθειες μαζί, αντί να παρακολουθείτε απλώς ταινίες ο ένας με τον άλλον, δοκιμάστε να μάθετε μια νέα γλώσσα, ένα νέο χόμπι ή ακόμα και ένα νέο μάθημα.

Θα εκπλαγείτε από τα οφέλη. Θα γελάσετε, μαζί, θα προβληματιστείτε μαζί, και αυτό θα φέρει μια καινούργια πνοή στη σχέση. Μην τους αντιμετωπίζετε άσχημα όταν έχετε εναλλαγές της διάθεσης. Απλά αφήστε το να περάσει.

Περισσότερο από το να είστε ένας «απλήρωτος θεραπευτής», προσπαθήστε να είστε το ένα άτομο που μπορεί να τους βοηθήσει να αποκτήσουν αγάπη για τον εαυτό τους και να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους.

Κάντε τους να νιώσουν ότι τους αγαπάτε! Μοιάζει απλό αλλά έχει αξία! Ακόμα και ένα post –it με ένα σε αγαπώ στην πόρτα του ψυγείου, μπορεί να φτιάξει την διάθεση.

Πόσο μάλλον ένα ποίημα που φτιάξατε, ή ένα απόσπασμα από ένα ποίημα, η ακόμα και ένα τραγούδι που εμπνευστήκατε!

Tip. είναι και δημιουργικά, και μπορεί να κάνουν τη διαφορά, ποιος άνθρωπος νομίζετε δεν έχει την ανάγκη να ακούει ότι τον αγαπούν;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles