27.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ο Riley έχει σύνδρομο Aspenger και η Charlotte σύνδρομο Down

Ο Riley Emlen έχει σύνδρομο Aspenger. Και η CharlotteCharlieFien έχει σύνδρομο Down. Αυτό δεν τους εμπόδισε, να ερωτευθούν, να παντρευτούν και να συναντήσουν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου την αδελφή ψυχή τους.

Μια απρόσμενη ιστορία αγάπης

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι από τις 30 Ιουλίου 2022 και η ένωσή τους συνέβη με έναν απρόσμενο όσο και αντισυμβατικό τρόπο. Ο Emlen ερωτεύτηκε την Fien αφού είδε ένα βίντεο που τον επηρέασε βαθιά.

Καθώς έκανε το γνωστό scrolling στο Facebook, ο Emlen έπεσε πάνω σε ένα βίντεο που έδειχνε ένα υπέροχο κορίτσι να δίνει μια εμπνευσμένη ομιλία σχετικά με την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία. Αμέσως εκτίμησε την ομορφιά της ψυχής της, και αποφάσισε να μοιραστεί το βίντεο. Και έτσι πέρασε κάποιος χρόνος, μέχρι να επικοινωνήσουν απευθείας.

Ο Emlen εξομολογήθηκε ότι είχε περάσει αρκετό καιρό που αναρωτιόταν αν θα έβρισκε ποτέ μια αδελφή ψυχή και αν θα είχε την ευκαιρία να κάνει παιδιά. Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν γνώρισε την Fien. Η πρώτη συνομιλία τους με βίντεο ήταν αρκετή, για να συναντηθούν αργότερα από κοντά και ακόμα περισσότερο να περάσουν μια αξέχαστη εβδομάδα μαζί.

Ήταν τότε που ο Emlen αποφάσισε να πετάξει στην Αγγλία για να περάσει άλλη μια εβδομάδα με την Fien. Την τελευταία μέρα, βρήκε το θάρρος να της κάνει πρόταση γάμου σε μια παμπ στο Γκίλφορντ.

Ο Riley Emlen έγραψε για τον γάμο του «Παντρευτήκαμε τον Ιούλιο του 2022. Περίμενα καιρό αυτή τη μεγάλη ημέρα. Το πρώτο σημαντικό πράγμα είναι να επιτρέψουμε σε ανθρώπους με ‘’διαφορετικές ικανότητες’’ να έρθουν στον κόσμο. Αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Θα πρέπει να τους επιτρέπεται να είναι μέρος του ευρύτερου κοινού. Θα πρέπει να τους επιτραπεί να μορφωθούν, να γίνουν ανεξάρτητοι, να έχουν «κανονικές» δουλειές να παντρεύονται, ακόμη και να κάνουν παιδιά.»

Riley Emlen - Charlotte Fien

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles