25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πως θα σας φαινόταν η ιδέα του να «ντύσετε» ένα σπίτι στην κυριολεξία, χωρίς ούτε μισό ευρώ

Θα φαινόταν παράλογη αρχικά. Ποιος είναι αυτός που χαρίζει εξοπλισμό, εντελώς δωρεάν; Eίναι δυνατόν να υπάρχει; Και όμως υπάρχει.

η φιλοσοφια ειναι απλη .κατι που δεν χρειαζομαι, για τον αλλον μπορει να ειναι πολυ χρησιμο

Η οικονομική κρίση, η διάθεση της προσφοράς, έφερε ανθρώπους με ιδέες, και εκμεταλλευόμενοι την δύναμη των social, και την ταχύτητα της μετάδοσης της πληροφορίας, έκαναν ομάδες στο facebook.

Η φιλοσοφία είναι τόσο πολύ απλή όσο και έξυπνη. Κάτι που εγώ δεν χρειάζομαι πια, για τον άλλο μπορεί να είναι υπερβολικά χρήσιμο. Και για κάποιους ίσως είναι ταμπού, να πάρεις κάτι έτσι. Για σκεφτείτε όμως ότι ένα σωρό από πολύ καλές συσκευές και έπιπλα, θα κατέληγαν στα σκουπίδια. Αντί λοιπόν να καταλήξουν στα σκουπίδια, χαρίζονται.

Πρόκειται για τα group

https://www.facebook.com/groups/277193178965750

https://www.facebook.com/groups/1398434993674038

https://www.facebook.com/groups/246577407190967/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=645701

Οι κανόνες που τα διέπουν είναι απολύτως ασφαλείς, ενώ αν τα παρακολουθεί κάποιος συχνά, θα δει ότι χαρίζονται, από ποδήλατα, πλυντήρια πιάτων, ολόκληροι καναπέδες, έχω δει και ολόκληρη κουζίνα πλήρως λειτουργική. Και φυσικά βιβλία, παιχνίδια, παιδικές κούνιες, γραφεία, καρέκλες, ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, σε άριστη κατάσταση.

Ενώ αντίστοιχα group λειτουργούν και στην Θεσσαλονίκη.

Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος πρέπει είναι σε ανάγκη, για να αλληλεπιδράσει. Το μήνυμα που έρχεται εδώ, είναι η ισχύς εν την ενώσει, και πως είναι πολύ ωραίο να χαρίζεις κάτι που δεν χρειάζεσαι. Ας μην ξεχνάμε ότι κάνεις ένα καλό, και σου έρχεται πολλαπλάσιο.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles