32 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πως μπορεί ένας εσωστρεφής άνθρωπος να μιλήσει περισσότερο;

1 Αποδεχτείτε την απόρριψη εκ των προτέρων και μην σας ενδιαφέρει η κρίση αυτού του ατόμου για εσάς, υπάρχουν ακόμα εκατοντάδες άνθρωποι σε αυτόν τον κόσμο ικανοί να σας ακούσουν.

  1. Να είστε ομιλητής που συμμετέχει και αντιδρά, αφήστε το άλλο άτομο να μιλήσει αρχικά, να είστε καλός ακροατής, να επιλέξετε τα θέματα που επιλέγει, να μιλήσετε για αυτά και να ξεκινήσετε μια καλή συζήτηση.
  2. Οι περισσότεροι εσωστρεφείς άνθρωποι έχουν εκείνο το ένα ή δύο άτομα με τα οποία είναι πολύ δεμένοι, τους μιλάνε πολύ, συζητούν τα πάντα. Η διαφορά εδώ είναι η άνεση και η ηρεμία, γι’ αυτό μιλήστε με οποιονδήποτε φαντάζεται τον εαυτό σας με αυτό το ξεχωριστό άτομο, καθαρίστε τις σκέψεις σας χωρίς κανένα φόβο.
  3. Ετοιμάστε μια λίστα θεμάτων, να είστε ενήμεροι, να ενημερωθείτε, να βρείτε θέματα για συζήτηση, να είστε λίγο ψηλά στη γνώση, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να μιλάτε τυχαία για ένα θέμα με σιγουριά, γιατί σε πολλές συζητήσεις, τα θέματα είναι μεγαλύτερα από τους ανθρώπους που εμπλέκονται.
  4. Τα διακριτικά κομπλιμέντα που εκτιμούν τα γνήσια χαρακτηριστικά και τα αγαθά των ανθρώπων μπορούν να δημιουργήσουν μια θετική αύρα και να βοηθήσουν στη δημιουργία κάποιου επιπέδου άνεσης για να αποτελέσουν τη βάση μιας μακράς συζήτησης. Κανείς δεν σας εμποδίζει να είστε ευγενικοί και θετικοί.
  5. Αντικαταστήστε τις σιωπηλές στιγμές με ένα ζεστό χαμόγελο και αρχίστε να κοιτάτε το smartphone σας σαν να μην σας ενοχλεί, σκεφτείτε κάτι για να πείτε και αν δεν μιλήσουν, μπορείτε να μιλήσετε για κάτι λίγες στιγμές αργότερα, και αν φαίνονται να μην ενδιαφέρονται, κοιτούν πίσω στο τηλέφωνό σας, χαμογελούν, πληκτρολογούν κάτι και φεύγουν μετά από λίγα λεπτά, απλώς πες «αντίο» πριν φύγεις. Αυτό θα μειώσει την αμηχανία και στις δύο πλευρές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles