32 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πως μπορώ να βελτιώσω την ζωή μου σε 30 ημέρες;

  1. Βεβαιωθείτε ότι πηγαίνετε για μια βόλτα περπατώντας  τουλάχιστον 20 λεπτά κάθε μέρα. Μπορείτε στη συνέχεια να βελτιώσετε τον χρόνο 30 ή 45 ή και 60 λεπτά περπάτημα. Μια θαυμάσια αεροβική άσκηση που βοηθάει το μυαλό να μπει σε τάξη.
  2. Αν κάνετε γυμναστική προγραμματίστε να κάνετε προπόνηση, τουλάχιστον 3 έως 4 ημέρες την εβδομάδα.
  3. Προσέχετε πάντα τι τρώτε. Προσπαθήστε να κόψετε όσο το δυνατόν περισσότερο τα αναψυκτικά και το πρόχειρο φαγητό. Μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε σε φόρμα, και να έχετε λιγότερα νεύρα και υπερένταση.
  4. Μειώστε τον χρόνο στο smartphone σας. Έχετε 1 ή 2 ώρες κάθε μέρα ή μια σταθερή ώρα που θα απενεργοποιείτε τα δεδομένα και θα περνάτε χρόνο έξω, με αληθινούς ανθρώπους και φίλους. Ή φροντίστε για μισή ωρα τουλάχιστον να μην έχετε επαφή με κανέναν και τίποτα, και απλά να διαλογιστείτε. Ή απλά να μην σκεφτείτε εντελώς τίποτα, επικεντρώνοντας τη σκέψη σας απλά σε ένα σημείο.
  5. Αποκτήστε ένα νέο χόμπι – όποιο κι αν είναι αυτό. Διαβάζοντας κάτι καινούργιο,  μαθαίνοντας ένα όργανο όπως κιθάρα, μια ξένη γλώσσα, ή λίγες λέξεις κάθε μέρα από μια ξένη γλώσσα, ότι και να είναι αυτό, θα είναι απίστευτα επικοδομητικό. Θα αυξήσει τη διάθεση σας, θα κάνει το μυαλό να ανανεωθεί, και θα γνωρίσετε και νέους ανθρώπους.
  6. Προγραμματίστε καλύτερα τη μέρα σας. Προσδιορίστε ποια ώρα της ημέρας είστε πιο παραγωγικοί και βεβαιωθείτε ότι ολοκληρώνετε την πιο σκληρή δουλειά την πιο παραγωγική στιγμή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βγάλετε τον καλύτερο ευατό σας. Η Βελτίωση της αποδοτικότητας, θα φέρει περισσότερες επιτυχίες, και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, και όρεξη για νέους στόχους.
  7. Ξεκινήστε να λέτε όμορφα λόγια στον εαυτό σας.
  8. ξεκινήστε να προσπαθείτε να μην δίνετε σημασία, στις αρνητικές σκέψεις που περνούν από το μυαλό. Απλά αφήστε τις. Αν δεν τους δώσετε σημασία, δεν θα σας δώσουν και αυτές…

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles