32 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πρόταση για γυμναστική και θάλασσα με μίνιμουμ 5 ευρώ

Η αλήθεια είναι όπως το να πάει κάποιος (πόσο μάλλον να έχει και οικογένεια) ιδίως σε μία οργανωμένη πλαζ της Αθήνας μπορεί να κοστίζει αρκετά δεδομένου ότι το σετ με δύο ξαπλώστρες κοστίζει περίπου 20 ευρώ.

μονοι  ή με παρεα  θα περασετε τελεια και ανεξοδα

Το itsmyway.gr σεβόμενο συμπολίτες με χαμηλά βαλάντια, ή που δεν θέλουν να μπουν στη διαδικασία να ξοδέψουν πάνω από 50 ευρώ για μια βουτιά στη θάλασσα, εκτός και αν επιλέξουν μια μη οργανωμένη πλαζ, προτείνει τον εξής ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο.

Μεταβαίνοντας στο γνωστό πάρκο του Νιάρχου, επί της λεωφόρου Συγγρού, μπορείς να νοικιάσεις ποδήλατο, σε αρκετα καλή κατάσταση είναι όλα, με μόλις 1 ευρώ την ώρα!

Η διαδικασία είναι πολύ γρήγορη και απλή, καθώς συμπληρώνεις κάποια στοιχεία, και πληρώνεις στο τέλος, ανάλογα με την ώρα που το έχεις χρησιμοποιήσει και μπορεί να είναι από μία ώρα μέχρι όσες ώρες θέλεις αφού είναι μέχρι τις 9 το βράδυ η επιστροφή τους.

Εκτός λοιπόν ότι θα απολαύσεις μια εξαιρετικά ευχάριστή διαδρομή αφού το πάρκο συνδέεται και με τη μαρίνα του Φλοίσβου, αλλά και με τις υπόλοιπες παραλίες όπως του Μπάτη, του Αλίμου, ανάλογα τα κέφια σου μπορείς να φτάσεις ακόμα και μέχρι τη Βούλα!

Το ποδήλατο περιλαμβάνει το παραδοσιακό καλαθάκι, όπου μπορείς να έχεις το μαγιό σου, το καφεδάκι σου σε θερμός είτε σε πλαστικό, ακόμα και το φαγητό που θα έχεις πάρει από το σπίτι, να σταματήσεις σε όποιο σημείο κυριολεκτικά σου αρέσει, να βουτήξεις, και να απολαύσεις το μπάνιο σου όση ώρα θες.

Θα ρωτήσει κανείς, τι γίνεται όμως αν έχεις καιρό να κάνεις ποδήλατο; Σας απαντώ πως είναι και για εξαιρετικά αρχάριους, διότι εγώ όταν δοκίμασα τη βόλτα, είχα να κάνω ποδήλατο από την Α γυμνασίου.

Να τονίσω, ότι είναι εξαιρετικά ασφαλής η διαδρομή από το πάρκο μέχρι τις παραλίες που ανέφερα, ενώ αν θες να πας ώς τη Βούλα, θα πρέπει σίγουρα να είσαι πιο έμπειρος ποδηλάτης γιατι θα χρειαστεί να περάσεις από τον δρόμο.

Ακόμα όμως και αν θες απλώς να χαζέψεις τη θέα στη Μαρίνα Φλοίσβου, είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να επιλέξεις αυτό τον τρόπο από τα παραδοσιακά μέσα.

Σας υπογράφω, πως είναι από τις πιο ωραίες δραστηριότητες για άδειασμα μυαλού, ενώ μπορείς να πας και μόνος σου, και φυσικά με παρέα.

Όπως είδατε δε, είναι στο χέρι σας το πόσο οικονομικά θα βγει η βόλτα.

Στο τέλος, θα έχετε γυμναστεί, θα έχετε μαυρίσει, και κυρίως θα έχετε την αίσθηση ότι περάσατε τέλεια, αφού και ενδορφίνες θα έχετε παράξει, και το ταμείο δεν θα γράφει μείον….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles