27.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Π.Δημούλιας: O ταλαντούχος ηλεκτρολόγος που ήρθε για “να μας αλλάξει” τα φώτα στη μουσική!!

Tης Άλκηστης Ζαλοκώστα

Τι άλλο είναι η ζωή αν όχι μεράκι; Για τον Πέτρο Δημούλια είναι σίγουρα ανάγκη έκφρασης και δημιουργίας. Παρ ότι λοιπόν η εργασία του είναι να αλλάζει φώτα, ως ηλεκτρολόγος, φιλοδοξεί να μας αλλάξει τα φώτα και να ανοίξει νέους δρόμους στη μουσική!

Ο Πέτρος ωστόσο, έχει γράψει και ένα υπέροχο βιβλίο το οποίο ετοίμαζε επί 11 χρόνια, και ξεφυλλίζοντας το, το βρήκα πολύ ουσιαστικό, αφού συνδυάζει στίχους και μηνύματα ζωής!!.

Πάνω από όλα όμως ο Πέτρος ειναι ένας χειμαρρώδης άνθρωπος, που ερωτεύεται με πάθος, ζει με πάθος, και ύστερα καταγράφει και τραγουδά τα συναισθήματα που τον κατακλυζουν!!

Γιατί όχι και εσείς;

Πέτρο πες μου λίγα λόγια για σένα πως από ηλεκτρολόγος ..μουσικός;

Γεννήθηκα το 1984 στην Αθήνα.

Η μουσική μου άρεσε από μικρό παιδί. Θυμάμαι τον εαυτό μου μικρός να τραγουδάω τραγούδια άλλων δημιουργών. Όμως η κατάσταση στο σπίτι που μεγάλωσα ήταν δύσκολη, με την μητέρα μου άρρωστη να μεγαλώνω με την ίδια με ασθένεια πολύ σοβαρή από τη μία, και από την άλλη  να με μεγαλώνουν εμένα  η γιαγιά και ο θείος μου.

Δεν με βοήθησε το περιβάλλον να πάω σε κάποιο μουσικό σχολείο ώστε να μπορώ να έχω τα εφόδια πάνω στη μουσική παρόλα αυτά έχοντας το ταλέντο και το μεράκι κατάφερα να εξελίξω και να μεταφέρω αυτά τα οποία σκεφτόμουν μέσα από τα βιώματα μου σε αυτοτελείς ιστορίες τις οποίες κατάφερα να αποτυπώσω στο χαρτί ξεκινώντας να γράψω το 2010 την πρώτη μου ιστορία έπειτα από  11 χρόνια δημιουργίας.

Ενώ παράλληλα έφτιαξα το 2010 και την προσωπική μου σελίδα για να με διαβάζουν οι άνθρωποι που θα μπορούσαν να με νιώσουν. Κατάφερα σε αυτά τα 11 χρόνια να γράψω και να περισυλλέξω τις σκέψεις μου γράφοντας μέσα σε 77 σελίδες και 99 ιστορίες μου.. 66 τραγούδια. Για να μην γίνομαι κουραστικός στον αναγνώστη και για να είμαι πρωτοποριακός σε αυτό που κάνω!

Eδώ βρίσκετε το βιβλίο εντελώς δωρεάν!

Petros-Dimoulias-Original-Book

 

Ήθελα να κάνω τον κόσμο καλύτερο, και να περάσω στην κοινωνία τα δικά μου μηνύματα

Το βιβλίο μου λέγεται Εικόνες και Συναισθήματα

Οι εικόνες δείχνουν την πραγματικότητα και τα συναισθήματα δίνουν το χρώμα

Είμαι αυτοδίδακτος ότι γράφω το τραγουδάω.

Δεν πήγα ποτέ σε κάποια σχολή στιχουργικής ή οτιδήποτε. Ήταν στο μυαλό μου όμως όλο αυτό ως έργο ζωής, γιατί μεγάλωσα δύσκολα και πέρασα πάρα πολλά μέχρι την στιγμή που εξέδωσα το έργο.

Πως συνδυάζεις δουλειά και μουσική;

Κάθε μέρα που ξυπνάω έχω πολύ ενέργεια μέσα, γιατί ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ. Με ενδιαφέρει μόνο η δουλειά μου γιατί είμαι πολύ οργανωτικός αφού παράλληλα μέσα από τις προκλήσεις και τις εμπειρίες της ζωής μου, καταφέρνω να ξεδιπλώνω κάποιες σκέψεις μου τις στιγμές που χαλαρώνω. Άλλωστε ένα μοναδικό ξεκίνημα χρειάζεται μια ιδιαίτερη περιγραφή, σκοπός είναι να έχεις σέξι ψυχολογία και εγώ μόλις άρχισα.. Το χθες είναι μνήμη και το αύριο φαντασία.

Από που αντλείς έμπνευση;

Η έμπνευση μου βγαίνει εκεί που είμαι χαμένος στον περίπατο του μυαλού μου.

Πες μου ένα όνειρο που περιμένεις να πραγματοποιηθεί

Η αναγνώριση για εμένα είναι το μεγαλείο που έχει όνομα και ταυτότητα. Όλοι οι μουσικοί πατάνε σε δρόμους. Εγώ ανοίγω δρόμους και είναι δύσκολο. Είμαστε εμείς και τα όνειρα.

Θα μας αλλάξεις τα φώτα και στη μουσική ;

Αξία έχει για μένα, η τρέλα που έχεις στα μάτια σου, όταν κοιτάζεις τα μάτια μου. Στο δικό μου σενάριο έχω πάντα το σχέδιο β,γ,δ και όποιος αντέξει.

Τι προτρέπεις έναν άνθρωπο που έχει ένα χόμπι ή ένα ταλέντο αλλά σκέφτεται ότι είναι αργά για να ασχοληθεί ;

Κάθε άνθρωπος ονειρεύεται την ζωή του διαφορετικά. Κάποιες φορές υπάρχουν καταστάσεις που δεν μας φέρνουν πίσω. Για κανένα λόγο δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω. Ίσως αυτές οι καταστάσεις μας κάνουν πιο δυνατούς έτσι ώστε να μπορούμε να βγάζουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Αν δεν μπορείς να εκφραστείς μην μπαίνεις στο δρόμο μου.. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΧΩΡΑΩ. Οι εικόνες ζωγραφίζουν την πραγματικότητα και τα συναισθήματα δίνουν το χρώμα.

Που μπορεί ο κόσμος να σε βρει;

Είμαι άνθρωπος της καθημερινότητας και μου αρέσει να περνάω τα δικά μου μηνύματα. Ο κόσμος μπορεί να με συναντήσει οπουδήποτε γιατί όλη μέρα λείπω από το σπίτι σχεδόν.

Oι σκέψεις μου βρίσκονται στην προσωπική μου σελίδα: pdimoulias.blogspot.com

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles