27.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Στα άδυτα του εργαστηρίου του Βασίλη Τζιγκούρα, του ανθρώπου που πρωτοπορεί για τα ανάπηρα ζώα!

Ο Βασίλης Τζιγκούρας έγινε γνωστός στο πανελλήνιο όταν ξεκίνησε πρώτος να φτιάχνει αναπηρικά αμαξίδια για ζώα. Μάλιστα είχε μια ζωή που δεν τον γέμιζε νωρίτερα, υδραυλικός στο επάγγελμα, ρουτίνα και μια ζωή προβλέψιμη, όπως είχε πει στην συνέντευξή του στο itsmyway.gr χωρίς νόημα.

Δείτε εδώ https://itsmyway.gr/%CE%B2-%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF-%CE%AC%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%89%CF%80%CE%BF/

Έκτοτε έχει διανύσει μια μεγάλη πορεία, ενώ έχει χαρίσει αφιλοκερδώς αμαξίδια και σε κηδεμόνες ζώων που δεν μπορούν να το φροντίσουν, αλλά και σε πολλά αδεσποτάκια.

Μπήκαμε στο εργαστήριό του, εκεί που συμβαίνουν τα θαύματα, και γεμάτος περηφάνεια μας έδειξε τα ολοκαίνουργια μηχανήματά του, για να παράγει ακόμα περισσότερα και πιο εξελιγμένα αμαξίδια.

Εκεί γίνεται κάθε μέρα και το bazaar αγάπης, όπου  αν επισκεφτείτε θα περάσετε υπέροχα, καθώς θα δείτε πολλά παιδάκια με τους γονείς και φίλους του Βασίλη και της Ρενάτας, να τρέχουν και να παίζουν χαρούμενα στον πεζόδρομο στο Ιλιον.

θα Βρείτε υπέροχα μπλουζάκια σε όλα τα χρώματα και μεγέθη, για παιδιά και ενήλικες, που μπορείτε να πάρετε για εσάς, ή να χαρίσετε στους αγαπημένους σας με την ευκαιρία των γιορτών και σε φίλους. Κοστίζουν μόλις 15 ευρώ το ένα, και θα βοηθήσετε έτσι στο έργο της Plus2feet.

Eδώ να κάνουμε ειδική μνεία στην ” Ευαγγελία Κονιόρδου” ή κατά κόσμον Λίλυ, που μου έκλεψε την καρδιά κανονικά, και με έκανε να χάσω την υπόμενη υποχρέωση που είχα..καθώς ξεμυαλίστηκα και συγκινήθηκα, απο την ιστορία αυτού του πανέμορφου σκυλιού.

Xτυπήθηκε κάποτε, από έναν ασυνείδητο οδηγό, και έμεινε παράλυτη στα δυο της ποδαράκια. Δυστυχώς ένα τέτοιο σκυλί, μη παραγωγικό, θα κατέληγε σε ευθανασία, στο κυνοκομειο, όπου κατέληξε, έλα όμως που βρέθηκε στο δρόμο της ο Βασίλης Τζιγκούρας και την υιοθέτησε!

Τώρα είναι ένα ευτυχισμένο σκυλάκι. Όταν την είδα δε, να βολτάρει με το αμαξίδιο του Βασίλη, έμεινα άναυδη! Έμοιαζε και ή ίδια να απολαμβάνει την βόλτα της, και εκεί λες κοίτα να δεις πόσο ευλογημένος είναι ένας άνθρωπος να αλλάξει ζωή, και να φτιάξει αυτα τα λειτουργικά μηχανήματα!

Μπράβο στον Βασίλη και την γλυκύτατη ακούραστη σύζυγό του, δημοσιογράφο και ενεργειακή εκπαιδεύτρια σκύλων Ρενάτα Γρυπάρη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles