25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Τα 9 χαρακτηριστικά των έξυπνων ανθρώπων

της Κωνσταντίνας Κουλουλία
Οι έξυπνοι άνθρωποι είναι προσαρμοστικοί ! Δεν χάνουν τον χρόνο τους σε άσκοπη γκρίνια και σενάρια  τελειότητας, απολαμβάνουν τη στιγμή ή αν αυτό δεν είναι εφικτό δεν ταλαιπωρούν τον εαυτό τους με αρνητικά συναισθήματα.
Είναι αντικειμενικοί τόσο με τον εαυτό τους όσο και με τους άλλους!
Οι έξυπνοι άνθρωποι θέτουν ρεαλιστικούς στόχους  ,στηρζόμενοι στις ικανότητες αλλά και τις γνώσεις τους, ενώ δεν έχουν υπερβολικές προσδοκείες από τους άλλους.
Δεν εξιδανικεύουν καταστάσεις! Απολαμβάνουν ότι τους ικανοποιεί και δουλεύουν με ότι τους δυσκολεύει προκειμένου να το διορθώσουν ή να το εξομαλύνουν!
Δεν χρειάζεται να κρύβουν το θυμό τους, ξέρουν πως να τον διαχειρίζονται!
Είναι ανοιχτόμυαλοι και δεν αξιολογούν τους ανθρώπους και τις καταστάσεις με βάση τα δικά τους υποκειμενικά κριτήρια ή τις εμπειρίες τους. Γνωρίζουν ότι δεν τα ξέρουν όλα και ότι είναι πολλά αυτά που πρέπει να μάθουν!
‘Εχουν προσωπικό κριτήριο επιλογής και δεν παρασύρονται από τη μόδα ή από τις απόψεις του όχλου. Είναι ικάνοι να ακούνε ή να διαβάζουν διαφορετικές αλήθειες και να κατασταλάζουν στη δική τους!
Είναι ικανοί να περνούν καλά και μόνοι τους και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που επιδιώκουν τη μοναξιά τους ,αλλά και την απολαμβάνουν!
Έχουν έντονη αίσθηση του χιούμορ και ταυτόχρονα μπορούν να αυτοσαρκάζονται!
Οι έξυπνοι άνθρωποι έχουν  ενσυναίσθηση!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles