27.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Τι πραγματικά μας κάνει γοητευτικούς στα μάτια των άλλων;

Θα εκπλαγείτε αλλά τελικά είναι εξαιρετικά απλά αυτά που μπορούν να κάνουν έναν άνθρωπο  ”γοητευτικό” στα μάτια των άλλων.

To Χάρισμα. Ναι ας το παραδεχτούμε κάποιοι είναι ιδιαίτερα χαρισματικοί σε κάτι, και κάποιοι σε κάτι άλλο. Όμως όλοι οι άνθρωποι έχουν και από ένα χάρισμα.

Χαμόγελο ενός εκατομμυρίου δολαρίων και μια δυνατή χειραψία.Ζωντάνια γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι είναι είτε βαρετοί, είτε παθητικοί.

Οι άνθρωποι έλκονται από άτομα που ζουν, που κάνουν πράγματα που δεν θα κάνουν ποτέ από φόβο, τύψεις ή κοινωνικές προσδοκίες, που κυριολεκτικά ακτινοβολούν, που έχουν κάτι να πουν και να το πουν με σιγουριά χωρίς να υποτιμούν τους άλλους, αλλά που είναι ηγέτες από τη φύση τους.

Άτομα που σου λένε πράγματα που θέλεις να ακούσεις γιατί όλοι οι άνθρωποι απολαμβάνουν όταν “χαϊδεύεται ο εγωισμός τους”.

Αυτοπεποίθηση και ικανότητα να μιλάς ή να λες ένα αστείο χωρίς να το πολυσκέφτεσαι και την ικανότητα να ξεκινάς.

Άτομα που δεν νοιάζονται για τη γνώμη του κόσμου, που προσαρμόζονται στη ζωή και είναι εύπλαστα, που δεν παραπονιούνται ή γκρινιάζουν, των οποίων ο ενθουσιασμός σας κάνει να ενθουσιάζεστε — αυτοί οι άνθρωποι είναι πραγματικά γοητευτικοί και ενδιαφέροντες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles