27.9 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Το θέατρο του Λυκαβηττού ανοίγει ξανά μετά από 15 χρόνια με τον κορυφαίο Σταύρο Ξαρχάκο σε μια μοναδική βραδιά

Η 15η Σεπτεμβρίου θα είναι μια μέρα ορόσημο. Το εμβληματικό θέατρο του Λυκαβηττού ανοίγει τις πύλες του ξανά, με μία συναυλία με τον μοναδικό Σταύρο Ξαρχάκο.

Ο μεγάλος συνθέτης θα προυσιάσει το πρόγραμμα Γιορτή στον Λυκαβηττό, με τη συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας και έτσι θα έχουν όσοι παρευρεθούν την δυνατότητα να απολαύσουν κορυφαίες μουσικές στιγμές από την καριέρα του, με τραγούδια που έμειναν στην ιστορία.

Το θέατρο λειτουργει ξανά έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια, και σε αυτό συνέβαλε ο Δήμος Αθηναίων προχωρώντας την ανακατασκευή του.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ανακατασκευάζουμε το θέατρο και θα παραδοθεί έτοιμο στους κατοίκους και επισκέπτες της Αθήνας με  ένα υπέροχο φεστιβάλ! Και είναι τιμητικό και συγκινητικό που τα εγκαίνια του Θεάτρου θα γίνουν από τον μεγάλο μας συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο και οι μελωδίες του θα πλημμυρίσουν και πάλι τον Λυκαβηττό μετά από 45 χρόνια!

Τον Σταύρο Ξαρχάκο θα πλαισιώσουν τέσσερις σπουδαίες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου: η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Μανώλης Μητσιάς, η Ηρώ Σαΐα, και ο Ζαχαρίας Καρούνης θα ερμηνεύσουν τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, προσθέτοντας τη δική τους νότα σε αυτήν την ξεχωριστή βραδιά.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles