25.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ψυχολογικές Αλήθειες που δεν γνωρίζουμε

Λειτουργούν και οι δώδεκα.

αν καποιοσ δεν μπορει να κλαψει ειναι συναισθηματικα μπλοκαρισμενοσ

  1. Τα παπούτσια σας είναι το πρώτο πράγμα που υποσυνείδητα οι άλλοι παρατηρούν πάνω σας. Οπότε καλό είναι να επιλέγουμε ωραία παπούτσια.
  2. Μερικές φορές οι άνθρωποι που δεν μας μιλούν, είναι αυτοί που πραγματικά θέλουν να μας μιλήσουν
  3. Το να μιλάς με τη μητέρα σου, έχοντας μια υγιή σχέση βέβαια, έχει το ίδιο αποτέλεσμα με τα οφέλη της αγκαλιάς, αφού μπορεί να μειώσει ικανοποιητικά τα επίπεδα του στρες. Μάλιστα ο ήχος της φωνής της μάνας, φαίνεται να απελευθερώνει ωκυτοκίνη, που είναι εξαιρετικά ωφέλιμη ορμόνη για την ανακούφιση του άγχους. Να γιατί λοιπόν οι περισσότεροι Έλληνες είναι δεμένοι με την μητέρα τους.
  4. Οι κύκνοι έχουν μόνο έναν σύντροφο για όλη τους τη ζωή. Όταν πεθάνει το ταίρι τους, πεθαίνουν και αυτοί με ραγισμένη καρδιά.
  5. Όταν ένα άτομο πει μια αληθινή ιστορία, θα κάνει αρκετές χειρονομίες. Όταν πει ένα ψέμα, είναι πιθανόν τα χέρια να παραμείνουν ακίνητα.
  6. Οι σκύλοι αντιλαμβάνονται τα αφεντικά τους ως κάτι διαφορετικό από αυτά, ενώ οι γάτες τα βλέπουν ως γάτες εξίσου!.
  7. Το αποτύπωμα της μύτης του σκύλου, είναι τόσο μοναδικό, όσο και τα δικά μας δακτυλικά αποτυπώματα. Θα μπορούσε λοιπόν να χρησιμοποιείται για την αναγνώρισή τους.
  8. Σύμφωνα με την επιστήμη της ψυχολογίας, αν δύο πρώην εραστές μπορούν να παραμείνουν απλώς φίλοι, είτε είναι ακόμα ερωτευμένοι, είτε δεν υπήρξαν ποτέ
  9. Κάθε μέρα, η καρδιά δημιουργεί αρκετή ενέργεια για να οδηγήσει ένα φορτηγό ακόμα και 20 μίλια. Σε μια ζωή, αυτό ισοδυναμεί με οδήγηση έως το φεγγάρι και πίσω. Έτσι, όταν λες σε κάποιον ότι τον αγαπάς «μέχρι το φεγγάρι και πίσω», ουσιαστικά είναι σαν να του λές ότι θα τον αγαπήσεις με όλο το αίμα που αντλεί η καρδιά σου όλη σου τη ζωή, κάτι που μοιάζει τελικά να είναι αλήθεια.
  10. Αν κάποιος δεν μπορεί να κλάψει, είναι συναισθηματικά μπλοκαρισμένος
  11. Ψυχολογικά, τείνουμε να αγνοούμε αυτούς που μας λατρεύουν και να δίνουμε περισσότερη προσοχή σε αυτούς που μας αγνοούν.
  12. Η ψυχολογία λέει ότι όταν η διάθεσή σας γίνεται ξαφνικά ή τυχαία από χαρούμενη σε λυπημένη, αυτό μπορεί να είναι ένδειξη ότι σας λείπει κάποιος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Εισάγετε το σχόλειό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

FOLLOW US ON SOCIALS

5,500ΥποστηρικτέςΚάντε Like
7,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,000ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
- Advertisement -spot_img

Latest Articles